Ugrás a cikkhez
Reklám

A guatemalai Rio Bravóban agyonlőttek és kiraboltak egy 68 éves embert. A rablógyilkosok elmenekültek a helyszínről, ám egyikük pont a tetteseket üldöző helyiek egy csoportjába futott...

Egy hondurasi lap beszámolója szerint két férfi és egy nő agyonlőtte és kirabolta egy motoros taxi 68 éves sofőrjét, Carlos Enrique González Noriegát. Futva, különböző irányban menekültek a helyszínről. A két férfinek sikerült meglógni, a lány azonban miután befordult egy sarkon, épp a tetteseket üldöző tömeg karjaiba futott.




A helyiek nem tétlenkedtek: azonnal ütni, majd amikor a földre került rugdosni kezdték a gyilkost. Többször próbált szabadulni, de mindannyiszor újra a talajra lökték, és tovább rugdosták, míg valaki leöntötte valamilyen gyúlékony folyadékkal és lángra lobbantotta a testét. Az elkövetőnek több perce maradt a földön henteregve, hogy átgondolja korábbi tettét. Amikor a lángok kezdtek kialudni, egy férfi egy kannából segítette tovább a jogszolgáltatás helyetti igazságszolgáltatás folyamatát.




A népítélet következtében a gyilkos brigád női tagja életét vesztette. A végrehajtásról készült felvételt a LiveLeak oldalra töltötték fel, ide kattintva teljes hosszában megtekinthető (18+).

A helyi rendőrség azt nyilatkozta, nem hozzák nyilvánosságra a lány személyazonosságát, mert félnek, hogy azzal újra elszabadulnának az indulatok a városban, és közölték azt is, hogy nyomozást indítottak az ügyben.

(Hír24 - LiveLeak nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából