Ugrás a cikkhez
Reklám

A Gyűrűk ura-filmek rendezője, Peter Jackson nemrég azt nyilatkozta, Mira Sorvino és Ashley Judd sem szerepelhettek az első filmben a Harvey Weinstein cégével folytatott megbeszélések után.

Peter Jackson nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy mindkét színésznő felkeltette a figyelmét, és szerette volna beválogatni őket a Gyűrűk ura című filmbe, de a Miramax emberei azt mondták neki, hogy Sorvino és Judd is egy rémálom. Pontosabban, hogy nehéz velük együtt dolgozni, és mindenképpen kerülni kellene őket. Korábban mindkét színésznő azt állította, hogy a producer szexuálisan zaklatta őket, de ezt a zsidó producer tagadja.



Mira Sorvino - A perverz zsidók törzsi bosszúvágytól vezérelve alázzák meg a "sikszéket"; ezt a fajtársi média a "fehér erőszaktevő férfiak" meséjével álcázza (lásd bővebben a kapcsolódók között)

A Gyűrűk ura-trilógiát kezdetben a Miramax cégnél fejlesztették, és csak később került át a New Line Cinemához. "Abban az időben még nem volt okom megkérdőjelezni, hogy jogos, amit a cég emberei mondanak" - mondta Jackson, ma viszont már úgy gondolja, valójában hamis információkat kapott a színésznőkről, és Weinstein miatt távolították el őket a castinglistáról - írja a BBC.

Sorvino egy Twitter-megosztásban azt írta, meglátta az interjút és sírni kezdett. "Megerősítést nyert, valami, amit eddig csak sejtettem: hogy Harvey Weinstein tehet arról, hogy kisiklott a karrierem."

Judd jól emlékszik a szereplőválogatásra. Megkérdezték tőle, mely szerepek érdekelnék, úgy tűnt, mindenki nyitott az együttműködésre, aztán a csapat egyszerűen csak nem jelentkezett többé.

(HVG - BBC nyomán)

Kapcsolódó:

- Újabb perverz zsidóval erősítik az "erőszaktevő fehér férfi" sztereotípiáját

- Újabb Hollywood-zsidók buktak le: Dustin Hoffman is megalázta a sikszéket

- A "kifejezetten zsidós perverzitás" jellege és annak háttere





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából