Ugrás a cikkhez
Reklám

Tovább gördülnek a zaklatási történetek Hollywoodban: Harvey Weinsteinnek, Kevin Spacey-nek és Dustin Hoffmannak is újabb vádlója állt elő, szexuális zaklatással vádolják őket. Vélhetően ez még mindig a jéghegy csúcsa, nem lehet tudni, hol fog megállni az amerikai zsidó filmipar botránya.

A Harvey Weinstein-jelenség – ahogy nevezik már szerte a világon: a hatalommal bíró férfi szexuálisan zaklat egy egzisztenciálisan kiszolgáltatott nőt. Az ügy hátterében persze egy mélyebb, faji bosszútól vezérelt szál is meghúzódik, lásd bővebben Csonthegyi Szilárd kiváló tanulmányában.



Harvey Weinstein (j)

Az Oscar-díjas producer ellen eddig már több mint 60 nő állt elő konkrét vagy kevésbé konkrét vádakkal, köztük olyan színésznők, mint Angelina Jolie vagy Gwyneth Paltrow. Szerdán újabb vádló jelent meg a színen, Paz de la Huerta színésznő, akinek a bejelentését a manhattani ügyészség kiemelten kezeli: ő ugyanis azt állítja, hogy a zsidó filmmogul 2010 őszén kétszer is megerőszakolta, ezek a bűncselekmények tehát még nem évültek el.

Az aberrált esete

Rosszul áll a szintén Oscar-díjas Kevin Spacey szénája is: a színészt ért vádak miatt a Kártyavár című népszerű sorozat folytatását ideiglenesen felfüggesztette a gyártó cég, és szerdán a stáb több tagja is azzal állt elő, hogy Spacey szexuális zaklatásaival "tönkretette a forgatások hangulatát". Közülük nyolcan, mind 30 év alatti fiatalemberek, részleteket is elárultak, milyen módon közeledett hozzájuk az aberrált színész.

Spacey október 29-én, az első vád felmerülése után, a Twitteren kért nyilvánosan bocsánatot, és egyúttal beismerte, hogy évek óta homoszexuálisként él.

Újabb Hollywood-zsidók buktak le

"Odajött hozzám, és azt mondta, »Dustin Hoffman vagyok«, majd a mellemre tette a kezét. »Micsoda visszataszító disznó« – gondoltam" - egy 1979-es interjúban így idézte fel az első találkozását Dustin Hoffmannal Meryl Streep.

Dustin Hoffman ellen is újabb zaklatási vád merült fel egy nappal az után, hogy az Oscar-díjas zsidó bocsánatot kért korábbi "helytelen viselkedése" miatt. Wendy Riss Gatsiounis író, producer állítja azt, hogy 1991-ben Hoffman szexuális ajánlatot tett neki. Az írónő a Variety-nak elmondta, hogy találkozójukon, amelyet eredetileg egy forgatókönyv megírására hívtak össze Hoffmannal és Murray Schisgallal, az Aranyoskám című film forgatókönyvírójával, Hoffman azt kérdezte tőle, hogy volt-e már szexuális kapcsolata egy 40 éves férfival, és felajánlotta magát neki. Miután a 20-as éveiben járó írónő elutasította őt, Hoffman nem volt hajlandó együtt dolgozni vele.



Dustin Hoffman sem akart ellenállni a sikszéknek

Anna Graham Hunter írónő korábban a The Hollywood Reporter című filmes szaklapban azt állította, hogy 17 éves korában, Az ügynök halála című 1985-ös tévéfilm forgatásakor Hoffman fogdosta őt, szexről beszélt neki és előtte. A 80 éves Oscar-díjas színész szerdán közleményben kért bocsánatot “mindenért, amit elkövethettem, és ami kényelmetlen helyzetbe hozhatta őt”.

Eközben Brett Ratner zsidó filmrendező egy ószövetségi megoldást választott: ő "jó hírének megsértése" miatt beperli azt a színésznőt, aki azt állította, hogy 12 éve megerőszakolta őt.

(Kuruc.info - MTI - Hír Tv - HVG nyomán)

Kapcsolódó:

- Meleg fordulat: egy zaklatásvád miatt vallotta be a színész, hogy a hátsó bejáratot szereti

- Újabb színésznő tálal ki az erőszaktevő zsidóról: az Oscar-díjasoknak így kellett "megköszönniük" neki a győzelmet

- A „kifejezetten zsidós perverzitás” jellege és annak háttere





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából