Ugrás a cikkhez

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 200 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki Ürmös Krisztián elfogásának elősegítése érdekében.
A Kiskőrösi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki Ürmös Krisztián 36 éves izsáki lakos ellen magánlaksértés bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt. A férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya is körözi folyamatban lévő ügyben, rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Kérik, hogy aki a cigány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Kiskőrösi vagy a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 200 000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Ürmös Krisztián felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett, írják a Police.hu-n.

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából