Ugrás a cikkhez
Reklám

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság "jármű önkényes elvétele" (nem ám lopás, dehogy!) bűntett és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 32 éves zabari lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. szeptember 7-én 18 óra körül Zabarban egy ház előtt nyitva hagyott teherautóba beült, majd az abban hagyott indítókulccsal beindította és azzal elhajtott.




A zabari lakos a járművel közel száz méter megtételét követően egy fém kerítésoszlopnak, majd az árok szélén lévő fának ütközött. Ekkor a helyszínre érkező gépkocsi tulajdonosát a járműből kiszálló 32 éves férfi bántalmazással fenyegette meg, majd a lakásáig üldözte, ahol az udvaron talált fém széket felkapta, és azzal az épület bejárati ajtaját többször megütötte.







A rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 32 éves férfit - olvasható a rendőrségi közleményben.

A cigánynak már nem elég, ha ellopja és összetöri a gádzsó kocsiját, még meg is akarja verni utána - írja ezt már egy régi zabari olvasónk, emlékeztetve arra, hogy "sajnos két hét alatt itt sem lett rend".

A délceg elkövető, Surányi Csaba Fb-oldala az alábbi képekre kattintva érhető el.



Surányi Csaba cigánybűnöző (kép: Fb)



Surányi Csaba cigánybűnöző (kép: Fb)

(Kuruc.info)

Frissítés: Hát persze hogy itt is az idős, védtelen magyarok voltak az áldozatok

A Tények összeállítása az esetről - természetesen az őrjöngő tolvaj származásának gondos elhallgatásával.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából