Ugrás a cikkhez
Reklám

A napokban a Mi Hazánk tagjai, köztük országgyűlési képviselőnk, Fülöp Erik segítségével sikerült visszaszerezni egy 15 éves lány ellopott telefonját.

Azonban a drogos cigánybűnözőnek sikerült megszöknie, így várunk minden információt, ami segíthet kézre kerítésében.




Az eset Pestszentlőrinc központjában történt, így elsősorban az ottani lakosok segítségére számítunk.

Az esetről részletesen az elemi.hu írt:

Pestszentlőrinc központjában egy fiatal lánytól lopta el telefonját fényes nappal egy roma származású bűnöző – a Mi Hazánk tagjai visszaszerezték.

Mobiltelefont lopott a képen látható roma egy 15 éves lánytól pár nappal ezelőtt a főváros 18. kerületének központjában, a Kossuth Lajos téren. A lány, miután észrevette, hogy eltűnt a telefonja egy közelben beszélgető társaságtól kért segítséget, amelynek egyik tagja dr. Fülöp Erik, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője volt.

Az ötfős társaság kérdőre vonta a tolvajt, aki tagadta, hogy nála lenne az okostelefon.

„Ekkor tűnt fel a lánynak, aki segítséget kért tőlünk, hogy kilóg a férfi zsebéből egy készülék, de a tolvaj – akin látszott, hogy valamilyen kábítószer hatása alatt áll – azt állította, hogy az az övé.  Elvettük tőle a telefont, amelyről kiderült, hogy a kislányé, benne volt a bérlete és az ő arcképe volt a záróképernyőn. Közben már egyikünk hívta a rendőrséget, de ezt hallva a roma férfi hirtelen kitépte magát és menekülni kezdett” – idézte fel a történteket dr. Fülöp Erik.

A társaság tagjai több mint tíz percig kergették a tolvajt, a rendőröknek azonban ennyi idő nem volt elég, hogy a helyszínre érjenek és az üldözéshez csatlakozzanak az egy saroknyira lévő rendőrkapitányságról, így a képen látható bűnözőnek végül sikerült kereket oldania. Aki felismeri, írja meg nekünk!

Élj Tisztán Akciócsoport – Mi Hazánk Drogprevenciós Kabinet





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából