Ugrás a cikkhez
Reklám

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 23 éves domaházai cigány ellen.




A nyomozás jelenlegi adatai alapján a gyanúsított 2018. május 19-én 1 óra 45 perc körül Zabar településen, az utcán – hangos szóváltást követően – a nála lévő bajonettel (mert ugye minden normális ember egy ilyennel a farzsebében sétálgat hajnalonként az utcán - a szerk.) bántalmazott egy 28 éves férfit, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Kuruc.info helyi viszonyokat jól ismerő informátorai szerint az áldozat, Oláh Pál szintén a nem hiába születettek táborát gyarapította, méghozzá a drogos fajtából. Természetesen nem régen szabadult, számos probléma volt vele, és haragosa is akadt jónéhány.

A rendőrök a forrónyomos intézkedések során beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható domaházai fajtársát.

A párját ritkító cigányt, előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Az illetékes bíróság 2018. május 21-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

(Kuruc.info - Police.hu nyomán)

Frissítés: Értesüléseink szerint a tettest Bogdan Csabának hívják, Fb-profiljai ide kattintva érhetők el: 1., 2., 3. A megosztásai között egyébként szerepel áldozata képe is, ugyanis a sors iróniája, hogy unokatestvérek voltak.



Bogdan Csaba (b) és Oláh Pál (j)

Korábban írtuk: Az utcán öltek meg egy 28 éves férfit Nógrádban - keresik az elkövetőket





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából