Ugrás a cikkhez
Reklám

Idén kétnapos fesztivállal jelentkezik a Budapesti Nemzeti Majális, a fellépők között pedig a legjelesebb nemzeti rockzenekarokkal találkozhatunk.




Az április 30-án és május 1-jén zajló majálison fellép

Akiket nem csak a zene érdekel

A Hajógyári szigeten a gyermekek úgy kisvasutazhatnak majd, hogy ehhez még Felcsútra sem kell menniük, és lesz ugrálóvár, óriáscsúszda, pónilovaglás és motorozás, íjazás, körhintázás, és mindenféle népi játék, illetve alkotófeladat.




A felnőttek hozzájuk illő frissítőkkel öblíthetik le a finom magyar konyha ízeit, de ha sietnek, reggelente akár ingyen szalonnás rántottát is kaphatnak, az első száz vendéget ugyanis ezzel fogják várni a jobbik parlamenti képviselői.

Bemutatót tart majd A lovasíjász című film főszereplője, a világ egyik legjobb íjásza, Kassai Lajos is, de aki a puszta erőre kíváncsi, az Fekete László erőembert is megnézheti majd.

Mindkét napon lesznek politikai előadások is, melyek során jobbikos országgyűlési képviselőktől kérdezhetnek az érdeklődők, viszont akit inkább a humor érdekel, azt Ihos József és Bihari Gellért készülnek szórakoztatni.




Aki pedig valóban vérét adná a hazáért, az május 1-jén 10 és 18 óra között életet menthet a Magyar Vöröskereszt véradósátrában.

A hivatalos, részletes és bővített programkínálat várhatóan egy héten belül megjelenik.

(Alfahír nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából