Ugrás a cikkhez
Reklám

Kedves Barátaim! Legújabb, szavazásra bocsátott kérdésetek (Ki a legtökösebb fenegyerek?) elég szerencsétlenül osztja meg az olvasói tábort, mivel ez a négy hős (Budaházy György, Novák Előd, Tomcat és Toroczkai László) egyaránt és egyformán méltóak a nemzeti radikális oldal megbecsülésére, és ők négyen gyakorlatilag a nemzeti radikális oldal vezéralakjai (meg persze Vona Gábor).

Ezért az a kérdés, hogy közülük ki a legtökösebb, leginkább elismerésre méltó, körülbelül olyan, mint hogy „Kit szeretsz jobban? Apát vagy anyát?" Ők négyen (+ Vona) együtt alkotják a nemzeti radikális érzelmû tábor vezérkarát, ezért mindannyiójukat szeretnünk és becsülnünk kell, nem pedig a jelenlegi parlamenti férgek módszere szerint efféle, megosztó kérdésekkel gyengíteni az igazi nemzeti irány követőinek összetartását.

Barátsággal:
Münzberg Mihály
(Nyíregyháza)

A Kuruc.info válasza: Augusztus végén politikusok (Morvai, Orbán, Patrubány, Vona) közül lehetett választani portálunkon, akkor nem volt ilyen kritika, most több is. Pedig ez most kevésbé komoly téma, ez a játék nem vérre megy, a kérdés stílusából is látszik. Ők magunkfajta pesti srácok, inkább csak egy poénnak fogják fel a szavazást. Mi ezzel is buzdítani kívánjuk őket hasonló, gyakran egyszemélyes "kamikáze" akciókra.
Miért ne lehetne valakinek egyik szimpatikus(abb), míg a másik akár nem? Portálunkon ráadásul nincs politikailag érinthetetlenek kasztja, mindenkit érhet kritika is, ez segítheti a fejlődést. A betokosodott agyúaknak inkább A jó fideszes kézikönyvét ajánljuk. Aki pedig nem tudna választani, hát segítünk egy-egy akciójuk felidézésével: Budaházy hülyét csinált a rendőrökből, Novák hívatlanul felszólalt az Országgyûlésben, Tomcat beszólt DJ Urcsánynak besurranva sajtájára, Toroczkai egyszemélyes tüntetéssel borzolta a tótok kedélyét.


Friss hírek az elmúlt 24 órából