Ugrás a cikkhez
Reklám

Gyorsan elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a három tiszatarjáni fiatalembert, akik péntek éjszaka raboltak ki egy idős asszonyt. A támadás során egyikük bántalmazta a nőt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

Szombaton a déli órákban érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy előző nap éjjel kiraboltak egy tiszatarjáni idős nőt. A 87 éves asszonyhoz hárman törtek be az éjszakai órákban, egyikük meg is verte a nőt, majd irataival és félretett pénzével távoztak. A támadás során az asszony könnyű sérüléseket szenvedett.

A nyomozás eredményeképp a rendőrök hamar eljutottak a három fiatalemberhez. A helyszínelés során az egyik rabló lábnyomát azonosították az udvarban, így ő be is ismerte a bűncselekményt, a házkutatás során pedig a zsákmányolt pénz egy része is előkerült.

A másik rablót egy helyi kocsmában, míg harmadik társukat horgászás közben fogták el. A rendőrség csoportosan elkövetett rablás miatt indított eljárást az ügyben, a két 18 és egy 16 éves fiatalokat őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

(HavariaPress)



Friss hírek az elmúlt 24 órából