Korábban több alkalommal írtam már arról, hogy hármas együttműködés alakult ki a magyar dolgozók ellen. E front három szereplője a Fidesz, a globális nagytőke és az ún. munkaerő-kölcsönzők. Ugyanis 2022 nyarán úgy kezdődött a vendégmunkások tömeges beáramlása, hogy a Fidesz 17 minősített munkaerő-kölcsönző cégnek engedélyt adott, hogy a harmadik világból munkavállalási engedély nélkül érkezhessenek vendégmunkások. Ez a multik óhaja, kérése volt, és a "nemzeti" kormány teljesítette.

Szűk két év telt el azóta, és az akkoriban még csak 10-20 ezer vendégmunkásból lett lassan már 200 ezer. Pár év múlva 500 ezer, néhány évtized múlva pedig több millió, ha így megy tovább.

Érdemes átböngészni a rabszolgakereskedők (munkaerő-kölcsönzők) honlapjait, egészen nyíltan és pofátlanul hirdetik tevékenységüket, egy pillanatig sem igyekeznek titkolni.

Az alábbi képernyőfotót tegnap készítettem:




Ebből az derül ki, hogy megéri vendégmunkást alkalmazni, hiszen még kedvezmény is jár utánuk (köszönjük, "nemzeti kormány"), nem isznak alkoholt, bezzeg a "mucsai bunkó magyar melós" igen, nem jártatják a szájukat, beérik kevesebbel, és becsületesen dolgoznak. Ebből az következik, hogy szerintük a magyarok nem dolgoznak becsületesen.

Nem nagyon kell ehhez a leíráshoz mit hozzáfűzni.

Lantos János - Kuruc.info