Magyarországon már nem kínálkozott számomra semmilyen életperspektíva. Semmiféle bizalmam nincs már az ottani államban – ezzel indokolja a Der Spiegel hamburgi hírmagazin legfrissebb, karácsonyi számában a negyvenéves Ördög "Ivett", miért hagyta el Magyarországot, és költözött augusztusban Berlinbe az élettársával. Azóta egy cég szoftverfejlesztői csoportjának vezetőjeként dolgozik a német fővárosban.




"Párjával együtt mindketten transzneműek" - írja együttérzéssel a nagyon "szélsőjobbra térített" Index.

Azzal folytatja a lap, hogy Ördög számára Magyarországon egyre jobban beszűkültek a lehetőségek. Hosszú időbe telt, míg "megtalálta valódi önmagát" – derül ki a riportból, amellyel a liberális német magazin "az Orbán-kormány konzervatív családpolitikájának visszásságait igyekszik érzékeltetni".



"Ivettke" (j) és Tálos "Atanáz", a másik nyomorult, aki a jelek szerint olyan nő, aki férfinak képzeli magát... Nem a magyarok kirekesztők, hanem ti vagytok nevetségesek

A fiúnak született, de két éve hormonterápián és "nemátalakításon" átesett Ördög "Ivett"

"A legtöbb magyar nem sokkal ellenségesebb velünk, mint másutt. Orbán és kormánya politikája az, amely annyira szélsőséges" – mondja Ördög "Ivett", aki két ügyben is perli Magyarországot:

További hírek a "homofób országból":

- Homofób ez az ország - mondja Polgárdi elhíresült menyasszonyi ruhás buzeránsa

- Nálunk is indul a kötelező őrület: átműttette magát, majd visszament a gyárba, és azt kell vele játszani, hogy ő most már nő

- Miközben zeng az alaptörvény-módosítás ódája, a kormányhivatal nem engedi kitiltani buziországot az óvodából

- Törvényesen fogadhatnak örökbe gyereket a homokosok hazánkban
- Andriskának két apucija van - a Nők Lapja folytatja a szivárvány családtípus reklámozását

- Karácsonykor is örökbefogadós buzipropagandával mérgez az RTL