Ugrás a cikkhez
Reklám

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke Facebook-oldalán jelentkezett be a Tesco gyáli logisztkai központjánál tartott félpályás útlezárásukról. Leszögezte, hogy ők csak a munkavállalókat és a szakszervezeteket hajlandók támogatni, a pártja ugyanúgy elutasítja a multikat sok éven át kiszolgáló balliberális oldal politikáját, mint a Fideszét, nemhogy a karjaikba hullana. Gyurcsánnyal nincs közösségvállalás.

A pártelnök szerint ideje felhívni arra a kormány figyelmét, hogy ha annyira szeretnek konzultálni a nemzettel, ideje szóba állni a munkavállalókkal is. (Az Orbánt kiszolgáló, szavazótábora legagyhalottabjait célzó propagandagépezet persze a szakszervezetekkel tárgyalás helyett szíve szerint letudná ezt a kérdést ennyivel: "akartok-e többet keresni?")

Toroczkai arra is emlékeztetett, hogy elsőként kezdeményezték fel a túlóratörvény miatt az Alkotmánybírósághoz fordulást, de a nagy összeborulók ezt a kezdeményezést válaszra sem méltatták (ezzel gyakorlatilag megakadályozták), bezzeg most együtt fordulnak a testülethez. ("Valamiért" olyan kezdeményezés mögé nem voltak hajlandók beállni, amely velük nem ölelkező, velük szemben is kritikus párthoz kötődik. Azokról van szó, akik felháborodnak, ha a Fidesz lesöpri egy módosítójukat, esetleg később sajátként felhasználja. Ők erőltetik most a lózungokat egymásra találva a nézeteltérések félretételéről és a KÖVETKEZETESSÉGRŐL.)

A Mi Hazánk Mozgalom a parlamentben 2019-ben is fel fog lépni a törvény ellen, és amennyiben ebben a formában hatályban marad, akár országszerte folytatnák a libsimentes demonstrációikat.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó: Karácsony előtt még jól megszívatja árufeltöltőit a Tescohen

Korábban írtuk:

- Toroczkai: Miért a Tescónál tartjuk a Mi Hazánk első tüntetését?

- "Értelmes ellenállást" hirdet a Mi Hazánk

- Félpályás útlezárást szervez a Mi Hazánk a Tesco Központi Raktárához szombatra





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából