Ugrás a cikkhez
Reklám

Sneider Tamás 2006-ot emlegeti fel, miközben arról győzködi követőit, hogy nem tértek le a kezdetben kijelölt útról. Azt a 2006-ot, amikor azok, akiket most a jobbikosok ölelgetnek, és akikkel együtt szeretnék megkaparintani a hatalmat, a barikád másik felén, a szemkilövetők oldalán álltak.

Nincs itt semmi ellentmondás, következetesség ez a javából...

Gyöngyösi ma már ott díszelgett Gyurcsány terminátorának jobbján:

Frissítés: bővebben a mai összeborulós sajtótájékoztatóról

Avagy amikor a Jobbik tévéje Szabó Timikét, az MSZP elnökségi tagját, Vadait és Demeter Mártát nyilatkoztatja az ellenzék összekovácsolódásáról...

2. frissítés: Vadai és a többi "jó ember"

Emlékeznek a kedves olvasók, miket mondott korábban a Jobbik a balliberálisokra, köztük az MSZP-SZDSZ-re? (És akkor még igazuk is volt.) Nos, mára kiderült, hogy ők valójában jó emberek. (Ne feledjük: KÖVETKEZETESSÉG!) Az alábbi videóban hallható Kepli Lajos szerelmi vallomása - és az csak természetes, hogy új barátaiknak is teret ad a Jobbik tévéje.

Ideológiától, pártállástól függetlenül jó emberekkel voltam ott bent összezárva, meg tudtuk egymást, magunkat értetni, és - áttételesen - a közmédiának, és Orbán Viktornak és a Fidesznek köszönhetően egy olyan egység kezdett az ellenzék soraiban kovácsolódni, amelyre soha nem volt eddig példa. Úgyhogy köszönjük, közmédia, és köszönjük, Orbán Viktor!





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából