Ugrás a cikkhez
Reklám

Jogerősen elrendelte a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint vasárnap este Ózdon késsel megszúrt két férfit, miután egy kiskorú nem adott neki dohányt – közölte a Miskolci Törvényszék sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.Fotók: Police.hu

Gyurán Ildikó a közleményben azt írta, a "férfi" egy ózdi tömbház udvarán tartózkodó kiskorútól kért dohányt, aki közölte, hogy nem tud neki adni. A gyanúsított továbbra is maradt, ezért két férfi megkérte, hogy távozzon.

Amikor ennek ellenére sem ment el, dulakodás alakult ki közöttük, mire a gyanúsított az egyik sértett bordái közé és a combjába, valamint a másik sértett hasába szúrt a zsebéből elővett késsel.
Ezután egy harmadik férfi felé is hadonászott, de egy nő egy fél téglát dobott felé, ezért elszaladt a helyszínről – tette hozzá.

A gyanúsított ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás.

A közlemény szerint a bíróság az előzetes letartóztatást azzal indokolta, a várható büntetés miatt fennáll a veszélye annak, hogy a gyanúsított a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne. Attól is lehet tartani, hogy szabadlábon a közelében lakó sértetteket megfélemlítené, valamint újabb bűncselekményt követne el.

Korábban írtuk: Két embert szúrt meg Ózdon Ricsi

Kapcsolódó: Gyermekeikkel várakozó anyákat akart kirabolni egy fegyveres rohadék Brazíliában - de egy pisztoly csodákra képes

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából