Ugrás a cikkhez
Reklám

Garázdaság miatt indult eljárás az ellen a néger ellen, aki két gyerekével szeretett volna Bécsbe utazni, és a népligeti pályaudvaron ordítozni kezdett a Flixbus nemzetközi járatának sofőrjével, majd az utasokkal – tudta meg a Magyar Nemzet.




Garázdaság: "Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."Az eset még augusztus 5-én történt, a néger - sajnos - magyar felesége, Bode Tekla számolt be róla sűrű magyarozás közepette a Facebook-oldalán: Egy fajgyalázó "magyar" nő üzenete: remélem, soha többet nem kell ebbe az országba tenni a lábunkat!

Azóta már nem nyilvános a bejegyzés, mert bántották szegényeket a rasszista magyarok, de portálunkon a fenti hivatkozáson továbbra is megtekinthető.




A Magyar Nemzet érdeklődött a BRFK-nál, ahol megerősítették a történteket, elmondva: a néger agresszívvá vált amiatt, hogy nem szállhatott fel a buszra, és garázda magatartást tanúsított. Kihallgatása után szabálysértési eljárás indult ellene, de végül szabadon távozhatott gyermekeivel a kapitányságról, és egy vonattal tértek vissza Bécsbe.

A Flixbus ezt írta a lapnak: "A meghiúsult utazást követően az édesapa emelt hangon tett észrevételt a Volánbusz utazási centrumában, amelynek során nem a társaság munkatársával, hanem egy ott tartózkodó másik utassal került szóváltásba, így a későbbi rendőri intézkedésben sem volt a két társaságnak szerepe."

A Volánbusztól kapott információk alapján a szóváltás során a hölgy utas a néger feldúlt viselkedését próbálta csitítani.

(Kuruc.info - MNO korrigálva)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából