Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy többszörösen büntetett férfi megfenyegetett egy börtönőrt, amiért plusz egy évet kell rács mögött töltenie - írja szemérmesen Mészáros Lőrinc egyik megyei lapja (a sok közül), a Veol. De a szemfülesebb, inkábbb mondjuk úgy, hogy a "nem létező" cigánybűnözéssel már legalább hallomásból kapcsolatba került hírolvasó számára hamar kiderül, hogy nem másról van szó, mint a berhidai rabszolgatartó cigányok egyikéről, a börtönben is királyként élő, és ezzel a Facebookon hencegő (igen, három börtönparancsnok repült miatta) Csonnó Sándor, alias Dinamóról.




Két társa is hónapokat húz rá Veszprémben az eredeti büntetésére. A 46 éves "Cs. Sándor", akit barátai Dinamóként szólítanak lakhelyén, Berhidán, csupán hároméves börtönvellneszét töltötte a veszprémi intézményben, amikor 2014. április 23-án "összeszólalkozott" az egyik törzsőrmesterrel. A vádlott igencsak nehezményezte, hogy nem kapja meg a csomagját, ami sérült volt, ezért azt - a szabályok szerint - vissza kellett küldeni a feladónak.

Nyomdafestéket nem tűrő kijelentéseket tett az őrre, s azzal fenyegette meg, hogy szabadulása után meg fogja verni, összetöri, mint egy csontot, s odadobja a kutyájának...

A nyomaték kedvéért azt is hozzátette, hogy ki fogja nyírni az egyenruhást. Ugyanebben a körletben raboskodó budapesti R. Renátó és a hajmáskéri F. Dávid is útszéli trágárságokat vágott az őr fejéhez, erősítve Cs. Sándor fellépését. Az őr még ezen a napon jelentést írt a börtön parancsnokának, aki fenyegetés miatt feljelentést tett a Veszprémi Rendőrkapitányságon. A Veszprémi Járásbíróság becsületsértés és zaklatás vétsége miatt Cs. Sándort négy hónap szabadságvesztésre ítélte, míg 30 éves R. Renátót és a 26 éves F. Dávidot 20-20 nap elzárással büntette.

A törvényszék - a Veol szerint - "jelentősen súlyosbított" a büntetésen: Csonnó Sándor szabadságvesztését egy évre emelték fel, míg társainak plusz öt, illetve négy hónapot kell még a börtönvellneszben töltenie a beszólásért.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- A cigányság elleni uszításnak tekinthető, hogy napvilágra kerültek a berhidai rabszolgatartók rajos börtönvideói

- Berhidán is rabszolgákat tartottak illatosék
- Persze hogy a cigányok: öt (!) éven keresztül tartották fogva és futtatták rabszolgáikat
- Olvasó: Enyingi és berhidai klánok

- Rajos bulivideókat küldtek haza füstösék a "böriből", lazán facebookoznak is - kitudódott, ezért kellett Pintérnek lépnie





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából