Ugrás a cikkhez
Reklám

Nem hiszem, hogy egyedül dörzsöltem megdöbbenéssel a szemem, amikor hétfőn itt Al-Zavahíri Rózsa cikkét olvastam az MTV negatív Guiness-rekordjáról, azaz arról, hogy a köztévé Fábián Barna nevű szegedi marhavagon-szökevénye két nappal korábbi lapokból szemlézett.




Tegnap ismét Fábián Barna adta elő a lapszemlét. Azonnal látni lehetett, hogy cikkünket olvasta, amikor kétszer is ellenőrizte, valóban az aznapi újságokat tartja-e kezében (lásd a videót a cikk alatt).

Az, hogy egy Fábián énekelve beszél, Jack London Éneklő kutyája óta nem hír. Az sem, hogy e bornírtan modoros tahó Merkel és Hollande nevét igyekszik nagy igyekezettel németesen, illetve az általa elképzelt francia kiejtéssel mondani. De az már igen, hogy a közszolgálati Fidesz-csatornának – amely milliárdnál is több összeget öntött Jáksó zsebébe csak azért, mert Habony-takony-rokon – nem telik egy olyan újságíróra, aki tudja, hogy Rogán keresztneve nem Viktor, hanem Antal. De nála az ilyen kínos jelenetek tucatjai ismétlődnek meg, és őket a hebegő bocsánatkérések követik.

A tegnapi műsorban Atkárit úgy mutatta be, mint aki 1994 és 2006 között volt „főpolgárhelyettes”. (A „főpolgár” nyilván Orbán Manó, bocsánat, Viktor.) Az őt kérdező Pindroch Tamás újságírót Pindroch Csabaként prezentálta ez a hitelesített kretén, aki ismét sűrű bocsánatkérésekbe torkolta magát.

Szekeresről pedig azt állította, hogy „az MSZP volt honvédelmi minisztere”, holott a Kádár-rendszer vége óta pártnak Magyarországon nem lehet minisztere.

Viszont egy köztévének lehet Fábián Barnája.

Akinek a keresztnevét kikérjük magunknak, hiszen a barna egy nagyon tiszteletre méltó szín.

Alitea Guzmán

A tegnap elénekelt lapszemle:



Friss hírek az elmúlt 24 órából