Ugrás a cikkhez
Reklám

"Öljétek meg a magyart, mert meghalt a gyerek!" - a 2006. október 15-i olaszliszkai tragédiát nem kell bemutatni olvasóinknak, de az országnak sem. A hazánkat sújtó cigánybűnözésnek olyan megnyilvánulása volt ez, ami hosszú időre beleégett a társadalom lelkébe, és százezreket ébresztett rá a valóságra, nemzetünk létének egyik legsúlyosabb fenyegetésére, hiába próbálta ezt elbagatellizálni az akkori kormány, s hiába próbálja ugyanúgy a jelenlegi.

A fejlemények is ismertek. Szögi Lajos árvái 13 évig egyetlen fillér kártérítést nem kaptak, a tanúr úr gyilkosai pedig jó magaviselet és angyali lelkivilág miatt (némi halálos fenyegetés nem akadály) szép lassan elhagyják a börtönt. Még kártérítést is megítéltek nekik, mert nem volt elég kényelmes a "böri", illetve nem szellőztettek eleget... (Négyen összesen 11 milliót kaptak, az egyik "kártérített" Szögi Lajos mellkasát és hasát taposta, bordáit rugdosta a lincselés alatt, így egészen biztosan megérdemelte.) De legalább jutott némi pénz az áldozatuk családjának is.

Sehol nem jelentek még meg e fényképek

A helyszíni tárgyalás Olaszliszka főutcáján volt, a gyalázat helyszínén. A rendőrség, mielőtt hozta az 55-ből letartóztatott 8 elkövetőt, a helyszínt úgy készítette elő, ahogy a helyszíneléskor felmérték. Hoztak egy összetört Suzukit a Renault Thalia helyett, illetve egy imitációs bábut is elhelyeztek a helyszínen az akkori paramétereknek megfelelően, majd kutyás, géppisztolyos rendőrök kíséretében több száz kommandós lezárta a főutcát.

Az elkövetők összevissza hazudoztak, egyikük például azt, hogy ő ott se volt, mert elment cigarettát venni valami öreg nénihez, aki feketén árulta. Emiatt körbesétálták az egész falut az ügyvédekkel és a bíróság képviselőivel, hogy lemérjék az időt, ami alatt megtehette a távolságot, de persze kiderült, hogy kamu volt az egész.

A felvételeken lehet látni az életem legmocskosabb ügyvédjét megtestesítő dr. Gyuri Józsefet, akit Száva Vince bízott meg annak idején az apuka és anyuka védelmével. Látható továbbá a lelkileg teljesen tönkrement Emese, aki az autóban volt a lincselés idején, és akit olyan aljas kérdésekkel bombáztak, amit már a bíró, dr. Czibrik Attila is elutasított, illetve figyelmeztette az ügyvédet - idézi fel a fényképeket szerkesztőségünkhöz eljuttató olvasónk.











































































































































































































































Korábbi anyagainkból:

- Olaszliszka: "öld meg a magyart" - Exkluzív, teljes képek nevekkel a lincselő retkekről + hanganyag

- "Sírd el magad, akkor 3-4 évet levesznek" - tanácsolta Szögi egyik gyilkosa társának még a tárgyalás előtt

- Csúzlival lövöldöznek Szögi Lajos fényképére házi őrizetben nyaraló gyilkosai

- "Úgy fogtok járni, mint a tanár! Meg kell ölni minden magyart!" - Ismét a vérünkre szomjazik a liszkai cigányhorda

- "Mindenki tudja, hogy ki rugdosta Szögi Lajos fejét" - csak hát összevissza hazudoznak a gyilkos cigányok





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából