Ugrás a cikkhez
Reklám



Az egyik rutinos lincselő
Olaszliszka. A határvonal, mely után többé már nem beszélhetünk úgy a mokkákról, mint magyarsághoz bármily szempontból is tartozó népcsoportról. Olaszliszka: a modernkori Magyarország legbrutálisabb, legaljasabb lincselése, a bűntett, melyből vélhetően a korrupt hatalom kimossa a kátrányos helyzetűeket. Legalábbis minden jel erre mutat, derül ki a Porné Nagy Katalinnal, a Szögi család képviselőjével Budaházy György által készített interjúból.

Ismerjük be, Olaszliszka előtt is bűnöztek a réti niggerek, a többségük méghozzá. A lincselés előtt is tömegével loptak, raboltak, ezek mindennaposak voltak, sőt, öltek is. Főként magyart, néha egymást is. Azonban Olaszliszka más. Egy köztiszteletben álló, ártatlan, adófizető fehér magyar embert lincseltek meg brutális körülmények között a hordába összeverődött cigánybűnözők. Mindezt azért, mert a tanár úr elsodorta autójával Horvát Kittit, a cigány leánykát, aki meg sem sérült. Az elsodrás is csak a köztudottan termékeny cigány fantázia terméke, hisz – mint azt két különböző szakértő is megerősítette – az autó nem is érintette a cigánypurdét. Annyi történt mindössze, hogy a kis kormos visszalépve az autó elől megcsúszott, és az útszéli árokba huppant. Ezért kellett meglincselni az ártatlan, köztiszteletben álló, természetbarát és kirívóan tiszta tekintetű Szögi Lajost.



Horvát Kitti

Az olaszliszkai, magyarellenes és rasszista mészárlás egyre inkább túlnő – bár véleményem szerint már eleve több volt egy egyszerű gyilkosságnál – az átlagos figyelmet érdemlő bűneseteknél. Míg mi a Porné Nagy Katalinnal készített interjút hallgattuk, befutott egy levél szerkesztőségünkbe, melyet egy régi, hűséges olvasónk írt. Az illető épp aznap járt Olaszliszkán, mikor a lincselő cigányokkal rekonstruáltatták a mészárlás körülményeit. Ha már ott volt, készített pár fotót, amiket elküldött nekünk.

Rövid nyomozás, és megvoltak a retkek nevei, ám egyre érdekesebb kapcsolatokra derült fény. Mit keresett Kállai Csaba, a gusztustalanul öltözködő szervezett bűnöző cigányvajda ezen az eseményen? Szemmel láthatóan jó viszonyban van egy helyi Pente nevezetű cigánnyal, aki arról híres, hogy sok pénze van, amit uzsorából szedett össze. Azt rebesgetik, hogy az ő fiai is benne voltak a lincselésben, ám pénzzel, s ki tudja még mi mással, rávették a tanúkat, hogy ezt elfelejtsék.



Szalka András, az "ártatlan"
Így került börtönbe Szalka András, aki viszont a tanúk elmondása szerint nem csinált semmit, de elviszi a balhét a Pente-purdék helyett.  Igaz, mivel legalább ötvenen voltak az utcán a lincselés elkövetésekor és kivétel nélkül mind kivették a részüket belőle, Szalka ártatlansága olyan, mint Cicciolina szüzessége. Rég volt az neki. S ez még csak a jéghegy csúcsa!

Képgaléria a rekonstruálásról:



A lincselés helyszíne az emlékművel



Hogy is lincseltem meg a magyart?



Olaszliszka, Kossuth utca 80. és a még szabadlábon levő lincselők

Horvát Dezső, kinek fia, ifjabb Horvát Dezső és annak unokatestvére, Szalka András vállalta a helyszínre kiérkező rendőrök előtt a lincselés elkövetését, felhívta telefonon Solymosi Antalt, a tett helyszínére tartó sárospataki rendőrkapitányság bűnügyi igazgatóságának osztályvezetőjét, arra kérve őt, hogy menjen már el vele a közértig, hogy vegyen cigit a fiának. S igen, kettesben elmentek cigit venni, míg a purdé úgy várta őket a rendőrautóban, hogy meg sem bilincselték. Csak emlékeztetőül: a hatalom ellen tüntető hazafiaknak szemüket is kilőtték a pribékek. Szalka András öccse viszont az a Szalka Gergely Roland, aki a lincselés idején még kiskorú volt, és - eddigi információink szerint - ő adta a végső, halálos nyakonrúgást a tanár úrnak.

A lincselés főszereplői:



Szalka Gergely Roland, a halált okozó nyakonrúgás elvégzője



Ifjabb Horvát Dezső

Tovább bóklászva az ügy negatív szereplői között kiderült: egész kis csinos névsor állítható össze azokból a személyekből, akik a lincselők kimosdatásában vannak benne. A szálak pedig „magasra vezetnek”, még Glatz Ferenchez, az MTA volt cionista elnökéhez, -  kit nemrégiben miniszterelnöknek akartak jelölni -  is eljutottunk. Milyen országban élünk, kedves testvéreim? Milyen jogrendnek isszuk meg mi nap mint nap a levét, hogy ilyesmik megtörténhetnek?

Nyílt rasszizmus: "öld meg a magyart!"




Horvát "öld meg a magyart" Dezsőné
"Öld meg a magyart" - kiáltotta férjének, vagy fiának (cigányokról lévén szó, az sem lenne meglepő, ha a két személy egy és ugyanaz lenne) Horváth Dezsőné, a családfő, Horváth Dezső (másodrendű vádlott) felesége és a kancigány meg a fajtársai örömmel teljesítették a szuka kívánságát. Megölték, pontosabban meglincselték Szögi Lajost!



A tízszeresen elítélt, 11-edik alkalommal lincselő Horvát Dezső
De nézzük csak meg, kik ezek a lincselők? Itt van mindjárt maga a családfő, a gyanúsítottak egyike. Horváth Dezső, a lincselés napjáig tíz alkalommal, igen, még egyszer írom és mondom: 10 alkalommal volt már elítélve jogerősen különböző erőszakos bűncselekményekért. A 11-edik aztán a lincselés lett, bár ítélet még nem született.



Solymosi Antal,<br> a korrupt rendőr élő példája
Ez az illető pedig a lincselést követő rendőri megjelenés után felhívja mobiltelefonján az ügyben eljáró főzsarut, Solymosi Antalt és együtt elballagnak cigit venni a purdéjának! Itt élünk, kedves olvasóink, a visszaeső, a lincselést épp csak elkövető cigány csak úgy rácsörren a főzsarura: "figyuzzá' má', dikk. Kéne valami bláz a gyírmeknek, béviszik a kóterba, vágod, tesó?" És a főzsaru, kettesben a lincselést épp csak elkövető cigánnyal, elballag cigiért... Magyarország, kell-e neked a valahányezernyi liberális szavazó és az ő jogrendjük?
 

Érdekes a lincselő horda két fő gyanúsítottját (Horváth Dezsőt és feleségét) védő ügyvéd személye is.


Gyuri József Gergely
Gyuri József Gergely, annak a Száva Vincének a barátja, aki a Magyar Kisebbségek Pártja elnökeként akart a Parlamentbe jutni, s nem mellesleg a cigánymaffia egyik feje, ha nem épp ő maga a „keresztapa”. Száva Vincétől meg is lehet érdeklődni, milyen kapcsolatban áll a lincselőkkel, a következő mobilszámon: +36-30-527-31-60. Ha esetleg arra hivatkozna, hogy nem közszereplő, hát téved, akár úgy mint az MKP elnöke, akár úgy mint Glatz Ferenc – akinek neve nem is olyan rég, mint potenciális miniszterelnök-jelölt merült fel a hazai közbeszédben - jóbarátja, kiérdemli a közszereplő titulust, ennélfogva felhívhatjuk, hogy megérdeklődjük tőle: milyen viszonyban van a lincselőkkel, illetve van-e köze ahhoz, hogy az igazságszolgáltatás ennyire lassan foglalkozik az olaszliszkai mészárlással. Érdekesek lehetnek még az iwiwes adatlapján szereplő klubtagságai is.

Száva Vince, a lincselő cigányokat védő ügyvéd barátja:



A "keresztapa" miniszterelnök is akart lenni






Érdekes klubtagságok



Glatz és Száva: ki az igazi keresztapa?



Megnyerő külsejű "urak", ha összejönnek


Jól látszik, hogy részt vesz az eseményen Kállai Csaba, a cigányvajda. Mit keres ott? Tán csak nem a bíróság befolyásolása a célja?



A vajda és az uzsorás
Nehezen hihető, hogy egyéb miatt lenne ott, hisz azt a nyilvánvaló képtelenséget is megértük, hogy a lincselő cigányok jogi képviselője, Gyuri József Gergely jogi lépéseket helyezett kilátásba, mert egyes sajtóorgánumok nem átallották lincselésnek nevezni a lincselést. Még egymilliárdos kártérítésről is álmodozott, s nem is biztos, hogy hiába. Amilyen időket élünk, s amilyen országban, még ez is megtörténhet.

További képek a lincselő horda tagjairól:



Jónás Gusztáv



Felcsák György






Apa és fia - idősebb és ifjabb Horvát Dezső

Gyanítható, hogy eddig még csak a jéghegy csúcsát láttuk, jó kérdés, hogy a cigánymaffia és a korrupt hatalmi ágazatok mily mértékben fonódtak össze a cionista kormányzás időszaka alatt. További megdöbbentő és elképesztő részleteket a lincselésről, annak kevésbé ismert részleteiről a Budaházy György által Porné Nagy Katalinnal, a Szögi család képviselőjével készített interjúban hallhat a kedves olvasó.

Lassan három éve annak, hogy ítélet nélkül hagy minket a liberális jogrend, s ez idő alatt már két retkes cigány élvezheti börtön helyett a házi őrizet előnyeit. Ez idő alatt a hatalom mindent elkövetett és elkövet még ma is, hogy az önvédelem jogát is elvegye előlünk. Egyre több becsületes adófizető magyar teszi fel magának a kérdést: mi folyik ebben az országban? És ezzel párhuzamosan, egyre több becsületes, adófizető magyar polgár gondolkozik politikailag szalonképtelen megoldásokon. Ki lesz a felelős, ha bekövetkezik egy tragédia? Vállalni fogják? S mi lehet a végső megoldás?

Nos, ezekre a kérdésekre nekünk, hazafias magyaroknak kell választ adnunk, mástól nem várhatjuk el. Az (i)gazságszolgáltatásunk vérébe ivódott a korrupció, a magyarok többségének pedig a mindent némán eltűrő balkáni közöny. Gúnyosan jegyeztük meg román szomszédainkra vonatkozóan nem is oly rég, hogy a puliszka nem robban. Nos, a jelek szerint nálunk sem robban, pedig még csak nem is nemzeti eledelünk.

(Geyer, köszönet Betyárnak a képekért)



Friss hírek az elmúlt 24 órából