Ugrás a cikkhez
Reklám

Azt hinné az ember, hogy egy állig felfegyverzett rendőr – akinek többek közt az is a feladata, hogy elfogja az előle menekülő gyanúsítottakat –, el tudja fogni az előle menekülő gyanúsítottakat, főleg akkor, ha azok nincsenek is felfegyverkezve.

Egy szerdán közzétett, egészen bizarr videó tanúsága szerint ugyanakkor ez az egész feltételezés már nem tűnik annyira megalapozottnak, az amerikai WFLA-TV felvételein ugyanis az látszik, hogy egy virginiai rendőr szabályosan menekül egy meztelen gyanúsított elől, akit időnként a menet közben hátrafújt paprikaspray-vel próbál meg leteríteni.

A meztelen férfi menet közben egy járókelőt is elkezdett fojtogatni, és bár végül egy rendőrkutya segítségével sikerült megfékezni, azt tényleg nehéz megérteni, hogy az eljáró rendőr miért döntött úgy, hogy a hármas gyilkossággal vádolt férfi elfogása helyett kamerák előtt teszi teljesen nevetségessé saját magát.

Maga a sztori egyébként sokkal rémisztőbb, és szomorúbb ennél a közjátéknál: a meztelen férfi a Tampa Bay Rays baseballcsapathoz tartozó fiókcsapat, a Montgomery Biscuits egyik játékosának, Blake Bivensnek a sógora, a gyanú szerint pedig néhány napja ő ölte meg Bivens feleségét, gyerekét és anyósát. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a motivációja a gyilkosságokra.

(Boingboing - Index nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából