Ugrás a cikkhez
Reklám

Török Gábor politológus nekiment a G. Fodor Gábor nevű Fidesz-gnómnak. Jól tette, aki képes olyan színvonalú lapot készíteni, hogy az mellett az olvasó a Blikket, a Borsot vagy a Klubrádiót a szakmaiság csúcsának érzi, annak nem árt néha a nyakleves. Másodpercenként sem ártana.



Itt éppen Havas Szófiát mentegetik: azért fasisztázott (alább pedig már azt írják, "kimondta", hogy az imperialisták akcióztak itt, "kimondani" pedig az igazságot szokás), mert az édes jó apját meggyilkolták 1956-ban, meg kell hát érteni szegényt. Csak éppen azt hallgatják el a komcsimosdatók, hogy nem a hazafiak nyírták ki, hanem egy szovjet teherautó gázolta halálra, vélhetően mert be volt rúgva, mint Gyula öccse úgy általában (lásd a lenti kapcsolódóban)

Még akkor sem baj, ha korábban nagyon szépen elvoltak együtt:




Az viszont már problémásabb, ha a szóban forgó ügyben nem Töröknek, hanem a Fidesz-gnómnak van igaza, magyarán az hazudik, aki hazugot kiált.



Török Gábor - sokfelé megfordult már, lent Gyurcsánnyal is látható<br>(Forrás: a saját Fb-oldala)

Nézzük a bejegyzést!

"Azt az egyet nem értem, hogy miért kell hazudni. Mindketten tudjuk, hogy nem voltam Gyurcsány Ferenc tanácsadója. (...) Nemhogy tanácsadója nem lehettem tehát Gyurcsánynak, de még az olyan kéréseket sem tudtam volna nála elintézni, mint amire mindketten emlékezhetünk 2008 környékéről" - írja tehát Török Gábor, és több szót nem is veszteget erre.

Pedig lenne mit.

Például értekezhetett volna arról, miért írta 2010-ben a Magyar Nemzet az alábbiakat:

A minisztériumi szekrényekből, számítógépes adathordozókról előkerülő dokumentumok szerint az MSZP- és SZDSZ-közeli politológusok aranybányája volt 2002 és 2010 között a Miniszterelnöki Hivatal (MeH). Török Gábor és Karácsony Gergely cégei mindenesetre tízmilliókat kaszáltak kormányzati megrendelések révén.

A Magyar Nemzet birtokába került összesítés szerint a szocialisták és a szabad demokraták által sűrűn foglalkoztatott – a médiában a politikai helyzetet folyamatosan elemző – két politológusnak, Török Gábornak és Karácsony Gergelynek vagy cégeiknek a háttérben 2002 és 2009 között például több mint ötvenmillió forintot fizettek ki tanácsadás és tanulmányírás címén.

Török két cégen keresztül, a Törésvonal Politikai Elemző Központon, valamint a Vision Consulting Kft.-n keresztül kapott megbízásokat a szocialista kormányzattól. Török összesen 36,5 millió forintot kasszírozott ezekben az években.

Többek között 3,5 milliót kapott a Gyurcsány Ferenc által kitalált fogalom, a „nemzeti közép” „mint tematikus profil” „megalapozásáért”, majd 2003 májusában az „adócsökkentési projekt” megvalósításáról szóló tanulmányért 2,5 milliót.

Tényleg kíváncsiak lennénk, hogyan illeszkedik ez a Facebook-bejegyzésben kijelentettekhez...

(Kuruc.info)

Kapcsolódó: 

- Olvasó: Havas még hazudik is, Horn bátyját a szovjetek nyírták ki (videóval)

- A kormánypártok sem értik a Habony-média működését - Kósa független 888-ról hazudozik

- A 888 nem mutatta meg az időgépét





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából