Ugrás a cikkhez
Reklám

Az Infowars cikke:

Németország: muszlim migránsok azt mondják, hogy 100%-ig egy nő hibája, ha megerőszakolják, miközben rövid szoknyát visel

Azt mondják, a nőknek el kell takarniuk magukat, hogy a szexuális bántalmazásokat elkerüljék

Egy Németországban muszlimokkal készített utcaiinterjú-sorozat azt mutatja, hogy közülük minden egyes megkérdezett azt jelenti ki, hogy 100%-ig egy nő hibája, ha megerőszakolják, miközben rövid szoknyát visel.

Az interjúkészítő kérdésére, hogy „A lengén öltözött nőket kell hibáztatni, ha megerőszakolják őket?”, a filmfelvételen minden egyes válaszadó igent mond.

„Igen, persze. A nő saját hibája. A nő hibája, ha ismeretlenek megerőszakolják”, válaszol egy középkorú férfi.

„Igen, nyilvánvalóan. Abszolút. 100%-ig”, válaszol egy másik, fiatalabb férfi.

Két másik fiatalember egyetért abban, hogy a nő hibája, ha megerőszakolják, mielőtt azt tanácsolják a nőknek, hogy bokájukig leérő ruházatot viseljenek, hogy ezt a sorsot elkerüljék.

Egy csoportnyi muszlim tizenéves szintén egyetért abban, hogy a nő hibája ez, egyikük azt mondja, hogy a nőknek mindent el kellene takarniuk, leszámítva az arcukat.

A megjegyzések különösen sokkolók annak tükrében, ami Kölnben és más nagyvárosokban történt 2015 szilveszter estéjén, amikor 1200 nőt szexuálisan bántalmaztak, közülük 22-t megerőszakoltak muszlim migráns férfiak.

Amint arról korábban tudósítottunk [az infowars.com portál], az ausztriai Bécsben fehér lányok elkezdtek iszlám fejkendőket viselni, hogy a muszlim migránsok általi utcai zaklatást megelőzzék.

„Beszéljenek nőkkel az utcán, beszéljenek gyerekekkel, beszéljenek fiatal lányokkal, én magam is ismerek olyan apákat, akik - amikor lányaik, akik este hazafelé mennek, amikor ők egy problémás területen élnek – fejkendőket adnak nekik azért, hogy így ne ismerjék fel őket mint osztrákokat”, mondta Marcus Franz korábbi képviselő.

Egy idevágó történetben egy németországi anyának - akinek a lányával szemben muszlim diákok keménykedtek, mert szőke, keresztény és nem viselt fejkendőt – egy frankfurti iskola igazgatója azt mondta, hogy takarja el őt egy hidzsábbal [muszlim fejkendővel].

Kultúragazdagítás über alles!

A fordító kiegészítése:

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy amit a felvételen megszólaló, Németországban élő muszlim férfiak és fiúk mondanak, az nem egy szélsőséges kisebbség véleménye, nem az iszlám tanításának eltorzított változata – ahogyan beszélnek, az teljességgel megfelel az iszlám szabványos, fősodratú előírásainak.

Allah megparancsolja a Korán 33.59-ben: „Ó, Próféta! Mondd meg feleségeidnek és lányaidnak és a hívők asszonyainak, hogy húzzák a köpenyüket (fátylaikat) teljesen a testükre. Jobb lesz az, hogy úgy ismerjék őket (mint szabad, tiszteletreméltó nőket), hogy aztán ne háborgassák őket. És Allah mindig is gyakran megbocsátó, a legkegyelmesebb.”

A parancsolat logikájában benne van, hogy aki nem takarja el magát, az nem muszlim és nem tiszteletreméltó nő, és lehet háborgatni.

Mohamed próféta, aki minden muszlim megkérdőjelezhetetlen példaképe (Korán 33:36, 4:65, 33:21), ezt fűzte hozzá:

Abu Dawud 32.4092: „Aisha, Umm al-Muminin elmesélte: Asma, Abu Bakr lánya szellős ruhát viselve lépett be Allah Küldöttéhez (béke legyen rajta). Allah Küldötte (béke legyen rajta) elfordította tőle a tekintetét. Azt mondta: ’Ó Asma, amikor egy nő eléri a menstruációs életkort, nem illik neki, hogy a testének részeit kitegye, kivéve ezt és ezt, és a nő arcára és kezeire mutatott.’”

Íme a videó:

(Hidra - Kuruc.info)

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából