Ugrás a cikkhez
Reklám

A Kuruc.info információja szerint a Jobbik szegedi polgármesterjelöltje visszalép a Fidesz javára, hogy a kiélezett helyzetben az MSZP az utolsó bástyáját is elveszítse.



Dr. Keresztúri Farkas Csaba volt a jelölt

Cserébe többek közt azt várják, hogy Miskolcon az erősebb Jobbik javára lépjen vissza a Fidesz. Ha ez nem is történne meg, bíznak a szavazók bölcsességében és az MSZP kiszorításában.

Friss: Alább olvasható Keresztúri Farkas Csaba levele a szegediekhez:

Tisztelt Szegediek, Tisztelt Szavazók, Kedves Barátaim!

Szeretem Szegedet.

Így a mai napon – 2010. október 1-jén – bejelentem, hogy önként és egyoldalúan visszalépek a polgármester-jelöltségtől. Egyúttal felszólítom Miskolc város fideszes polgármesterjelöltjét, hogy kövesse példámat, és járjon el igaz hazafiként, hogy nemzetrontó polgármesterek ne maradhassanak hatalmon.

Köszönöm azt a bizalmat, amit a szegediektől kaptam, azonban úgy ítélem meg, hogy ha a versenyben maradok, azt kockáztatom, hogy az MSZP politikai mutyizása nem szűnik meg Szegeden, és az élősködésük fennmarad.

Botka László polgármesterségének idején előnytelen szerződéseivel, sokszor szükségtelen infrastrukturális beruházásaival, az MSZP holdudvarához tartozó cégeknek milliárdokat kijátszó politikájával csaknem tönkretette Szegedet. Szeged Hagyóhoz hasonló káderek, szocialista oligarchák fellegvára lett, ebből elég. A leszerepelt polgármestertől szabadulnunk kell, Botka Lászlónak mennie kell.

Ezért felkérek valamennyi felelősen gondolkozó, nemzeti érzelmű szavazót, hogy 2010. október 3-án támogassa B. Nagy László polgármesterjelöltet.

Kérek azonban minden szegedit, hogy 2010. október 3-án a Jobbik egyéni képviselőire adja le szavazatát, hogy én és képviselőtársaim frakciót alapíthassunk, mert csak így tudjuk a szegediek képviseletét Szeged érdekében ellátni. Egyéni jelöltjeinkre leadott szavazataik kellenek ahhoz, hogy a vagyonleltárt elkészítsük, a jövendőbeli közgyűlésben bármely visszásságot, politikai mutyizást, élősködést és a szegediek érdekeivel ellentétes döntést még időben megakadályozzunk, illetőleg ilyen kísérletekre a szegediek figyelmét felhívjuk. Szigorú őrei kívánunk lenni a közgyűlésben az általunk képviselt elveknek, kemény kontrollt gyakorlunk a várost érintő döntésekben.

Dr. Keresztúri Farkas Csaba

(Kuruc.info)



Friss hírek az elmúlt 24 órából