Ugrás a cikkhez
Reklám

Új, Magyarországon valószínűleg egyedülálló szolgáltatást indított el a Similabda Bt. Első sorban kerekes székhez kötött utasoknak kínálják speciális járművüket, mely tulajdonképpen egy mozgássérültek számára kialakított limuzin.




A részletekről a cég vezetője, és az ötlet kitalálója, Szabó Ferenc beszél:

Cégem tulajdonában van egy Ford Transit Sport, mely egyfelől munkaeszköz, másfelől pedig hobbi. Munkám során sokszor adódik úgy, hogy cégem külső megjelenésének jelentősége van, ugyanis mi szállítjuk sok előkelő szállodának a Salysol gyártmányú ropogtatnivalókat, valamint működtetünk egy Gripen Teszt fantázia nevű adrenalinnövelő szimulátort is. Ezért aztán állandóan csinosítom járművemet, aminek az lett a végeredménye, hogy itthoni viszonylatban egyedülálló megjelenéssel bíró furgon van a birtokunkban.

Egy ismerősöm, aki mozgássérültek szállításával foglalkozik, megkeresett, hogy egy igen érdekes személyt kellene elszállítani az Opera Bálra, őt megérdemlő külsőségek között. A kis hölgy kerekes székes, és nem mellesleg világcsúcstartó úszó.

Ezt a „fuvart” továbbgondolva adta magát az ötlet, hogy olyan emberek is igénybe vehessenek limuzin szolgáltatást, akik nem tudnak, vagy nem akarnak „kiülni” székükből.




A stabil rámpa segítségével beállhatnak a járműbe, és ott hevederekkel biztonságosan rögzítjük a széket. Velünk igazi utasként utazhat, a megszokott kényelemben.

Várjuk azokat is, akik egy különleges limuzin szolgáltatásait kívánják igénybe venni. Ebben az esetben visszatesszük a jármű gyári üléseit, és akár egy menyasszonyt is elviszünk teljes pompában.

Várjuk továbbá cégek bármilyen megbízását is, „ha a megjelenés is számít”!

A szolgáltatásról bővebben a www.paralimo.hu oldalon tájékozódhatnak.



Friss hírek az elmúlt 24 órából