Ugrás a cikkhez
Reklám

Valószínűleg eltalálták: gyakorlatilag semmilyent: 8 hónapot, azt is két évre felfüggesztve. Igen, így akarja a Fidesz megakadályozni a cigányok további tanárveréseit, -lincseléseit. Amelyek sok esetben (az áldozatok számára) igen súlyos következményekkel járnak (lásd pl. EZT az újabb esetet). De nem, a Fidesz nem veszi észre, hogy ha nem statuál példát a cigányságnak (10-20 év, gyorsított eljárásban kiosztott, a Maunika sóban és hasonlókban jól „megreklámozott”, letöltendő fegyházbüntetésekkel), akkor az ugyanúgy folytatja még a tanárok, rendőrök, mentősök meglincselését is (az átlagemberekéről nem is beszélve), mint eddig.

Megfenyegette a tanárnőt, hogy kitépi a haját
A Kiskunhalasi Városi bíróság gyorsított eljárásban tárgyalta hétfőn annak a férfinak az ügyét, aki január 26-án fenyegette meg unokájának tanárát Jánoshalmán.

A 45 éves nagypapa (Kuruc.info: és még mondja valaki, hogy a cigányok nem érnek [és párosodnak] korán...) délután rontott rá alsós unokája tanárnőjére, mert úgy hallotta: a pedagógus bántalmazta a gyereket. A férfi ezért nekiesett az oktatónak: a jánoshalmi általános iskola folyosóján trágár módon szidalmazta, majd megfenyegette, hogy kitépi a nő haját, illetve a hajánál fogva törli fel a tanárral a padlót.

A tanárnő az eset után azonnal feljelentést tett a rendőrségen, a férfinek így közfeladatot ellátó pedagógus elleni erőszak bűntette miatt kellett a bíróság elé állnia.

– A bíróság a férfit jogerősen 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, a büntetés végrehajtását 2 év próbaidőre felfügesztette – tájékoztatta lapunkat Krammer Ágnes ügyész.

A nagypapa indulatait végletesen felkorbácsoló gyermekbántalmazás híre – mint később arra fény derült – minden alapot nélkülöző pletyka csupán. 

(BAON)



Friss hírek az elmúlt 24 órából