Ugrás a cikkhez
Reklám

Frissítés (18:26): „Rézmúves_Huaníta” információja, amely alapján már ki is szedhetjük a(z eredeti) kérdőjelet a címből: A Sipos Orbán a helyi kisegítő iskola. 95%-ban cigányok járnak oda. Régen Liget úti egyetemnek csúfolták, párszor már lelopták az összes alumíniumot a kéményről a diákok szülei. 23 éves korig vannak tanulók, debil csapat. Valószínű, valamelyik kis csapat pénzt akart, [és azért lincselt].

Eredetileg írtuk: 99% esélyt adunk annak, hogy a következő lincselést is a korcsok követték el. Hogy miért vagyunk ebben olyan biztosak? Egyszerű: nem csupán onnan, hogy a tanárverés, -lincselés kifejezetten az ő sportjuk. Onnan is, hogy a Sipos Orbán szakképző iskola hírhedt az ottani „tanulók” agresszivitásáról. Nem véletlen, hogy másfél éve egyenesen „erőszakmentes napot” kellett tartaniuk ott (az akkori beszámolókkal kapcsolatban lásd Függelékünket; különösen ajánljuk a hozzá tartozó képen látható „tanulók” közötti cigány-arány megfigyelését!).

Kedves Olvasóink! Pannonhalmán vagy az egyházi gimnáziumokban miért nem kell erőszakmentes napot tartani? Igen, a választ kitalálták: ott nincsenek (deviáns)cigányok, szemben a Sipos Orbánnal...

Eszméletlen állapotban, sérülésekkel találtak rá egy tanárra
Vasárnap este eszméletlen állapotban találtak rá szülei a szolnoki Sípos Orbán Szakképző Iskola egyik tanárára annak lakásában. A fiatal szakoktatón külsérelmi nyomok voltak láthatóak.

A tanárt azonnal a Hetényi Géza Megyei Kórházba szállították a mentők. Napokig az intenzív osztályon ápolták, egyes meg nem erősített információk szerint, mélyaltatásban tartották.

— Tudunk az esetről, valóban eszméletlen állapotban került kórházba egy fiatalember a hét végén — közölte Szabó Zita őrnagy, a megyei rendőrkapitányság sajtószóvivője. — Sajnos nincs kihallgatható állapotban, így bővebb felvilágosítást sem tudunk adni az ügyről  Egyelőre közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk az esetet, az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások zajlanak, az információk ellenőrzését végezzük.

Szerettünk volna a kórháztól felvilágosítást kapni, hogy a külsérelmi nyomok mitől származhatnak, ám az orvosok elzárkóztak a tájékoztatástól. Hiába kerestük az iskola pedagógusait is, ők mereven elutasították érdeklődésünket. Hogy mi állhat a háttérben, nem tudni, de az intézmény diákjai, nevelői közt számtalan szóbeszéd kelt szárnyra. Az ügyre még visszatérünk.

(SZOLJON)

Függelék: Erőszakmentes nap a Sipos Orbán szakképző iskolában

Egészséges ételekkel az erőszakmentességért. Pályázaton nyert pénzből rendezett diákjainak "tevékeny" napot a Sipos Orbán Szakképző Iskola. Az elfoglaltságok között és az elkészült ételek között is volt bőven választék.




Megbolydult a Sipos Orbán iskola ebédlője. Ahány asztal, annyi lehetőség: minden szakmacsoport megmutathatta, mit tud. Kézműves foglalkozás van, Bernadették osztálya pedig az erőszakmentesség fáját készíti el. Míg a fa árnyékot nem vet, érdemes szétnézni az egészséges és az egészségtelen ételek között. Egy régi mondás szerint ami jó az életben, az erkölcstelen, egészségtelen, vagy hízlal. De vannak alternatívák. Ez az osztály mangalicából készült kolbásszal, szalonnával díszíti a fatányért. Mellettük roston sült pilykamell készül, erre kerül a hagymalekvár. Csirkefalatkák névre hallgat ez az előétel, baromfivagdalt, tojás, tejföl és néhány fűszer kell hozzá. Hamar elkészül. A rengeteg saját készítésű ételt- az egészséges táplálkozás jegyében- szintén saját készítésű folyadékkal lehet leöblíteni. A kóstoló után torok, gyomor nem maradt szárazon. Gordon Ramsay felkötheti a kötényét.

(Szolnok TV)


 



Friss hírek az elmúlt 24 órából