A saját fajtársait is meglopó, a zsidó gárda létrehozásával hírhedté vált Bodnár Dániel pártunk és kormányunk által közpénzekből is kibélelt Chabad-szektás gittegylete, a Tett és Védelem Alapítvány (TEV) lassan menetrend szerint intézhet támadást a magyar hazafiak ellen. Legutóbb a nagyszénási Jobbik honlapján megjelent szemfelnyitogató cikk borzolta fel a csimbókos pajeszokat olyannyira, hogy egyenesen a tót hatóságoktól kértek, és "bármily meglepő" is, kaptak segítséget az igazat kimondó bajtárs kézre kerítése érdekében.



Megfigyelésre kaptak milliókat Lázáréktól

Győzelmi jelentésük az alábbiakban olvasható. Az ún. holokauszt egyébként a magyar nyelv szabályai szerint, amivel (mint ismét kiderül) továbbra is hadilábon állnak, helyesen kisbetűvel írandó. Ezt talán még nem büntetik, de ötleteket inkább ne adjunk nekik.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nagyszénási alapszervezetének honlapja http://nagyszenas.jobbik.hu/ 2011-es keltezéssel „Ismét izzik a holokauszt” címmel, Pónya Attila aláírással tett közzé hosszú áltudományos cikket. A jobbikos szerző számtalan bekezdésen át taglalja történelmi elemzésnek beállított hamis adatait és következtetéseit, amelyben a Holokauszt relativizálástól végül eljut a Holokauszt tagadásáig, és megkérdőjelezi több százezer zsidó vallású magyar állampolgár deportálásának és szisztematikus kiirtásának tényét. Az úgynevezett tanulmány végén Pónya levonja a következtetést, miszerint több százezer zsidó önként távozott a háború után Izraelbe, és kizárólag ez vezetett a magyarországi zsidó közösség létszámának csökkenéséhez.

Bodnár Dániel a Tett és Védelem Alapítvány elnöke feljelentést tett nemzetiszocialista rendszer által elkövetett bűnök nyilvános kétségbe vonása bűncselekmény miatt, mivel a cikk írója megkérdőjelezi a gázkamrák létezését és a népirtás bekövetkezését.

A TEV feljelelentése (sic!) alapján az Orosházi Rendőrkapitányság bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt nyomozást rendelt el. Mivel a nyomozás során megálalpítást (mint már korábban is tapasztalhattuk, nem erősségük a magyar nyelv, de ez érthető okokból nem is róható fel nekik - a szerk.) nyert, hogy a szerző a cikket szlovákiai IP címről töltötte fel -vélhetően abban bízva, hogy így az igazságszolgáltatás nem éri utol – az Orosházi Járási Ügyészség jogsegély keretében a szlovák igazságügyi hatóságokhoz fordult. A megkeresés eredményre vezetett, így ezen ok is elhárult az elkövető felkutatása és felelősségre vonása elől.

Csak annyit kérdeznénk - de azt is csak halkan -, hogy pl. a Btk. 334. paragrafusának megsértését tervezi-e legalább tizedennyi elszántsággal megfékezni a magát nemzetinek kikiáltott kormány, vagy megelégszik a magyarok zsidók általi szisztematikus levadászásával?

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- Nem sikerült olvasónk ellehetetlenítése a TEV-es piócáknak: a bajtársak összedobták a büntetést

- Ab-határozatot bíráltatna felül a kormány által támogatott zsidó gárda

- Izraelben közzétették a "zsidó gárda" első jelentését az itteni antiszemita "gyűlölet-bűncselekményekről"

- Az Fb-oldalunkat letiltató szélhámos zsidónak szinte minden cége bírósági végrehajtás alatt áll

- A legerősebb zsidó szervezettel tiltatta le portálunkat a Facebookról a metélt gárda

- Nemzetközi zsidó fenyegetés a magyar nemzeti oldal ellen – a budapesti kormányzat közreműködésével