Az Egészséges Fejbőr közleménye:

„Tisztelt” Ismeretlen Akárki!

Köszönettel tartozunk neked (vagy nektek), hogy görcsös, gyűlölködő magatartásoddal hozzásegítetted e közlemény megjelenését.

Köszönjük, hogy támogatod az Egészséges Fejbőrt, és segíted, gyarapítod hallgatóságát azzal, hogy eme gyáva cselekedeteddel eljuttattad internetes oldalunk elérhetőségét a Kuruc.infón keresztül szélesebb tömegekhez.

Itt a tisztelt közönség tájékozódhat a zenekar koncertdátumairól, terveiről és minden fontosabb, bennünket érintő információhoz hozzájuthat. Működik a webbolt, és a hírlevelünk, minden fontos eseményről értesíti a rajongót, ha feliratkozik rá.

Az oldalon leírhatnánk a véleményünket e kommunista időszakot idéző, kicsinyes tettedről is, kedves ismeretlen akárki, mert itt nem tudod letöröltetni. De nem tesszük. Inkább hálásak vagyunk neked a reklámért.

A közlemény háttere: az Egészséges Fejbőr oldalait, tagjainak személyes elérhetőségét törölte vagy blokkolta a Facebook, néhány hét alatt harmadízben hisztérikus üldözést produkálva, több tízezer, zenénket kedvelő magyar embert fosztva meg az információ szabad áramlásától.

Tisztelt közönségünk, így nem marad más, mint hogy a Facebook helyett olvassátok inkább a weboldalunkat!

No meg természetesen a Kuruc.infót.

Weboldalunk címe: egeszsegesfejbor.hu