Ugrás a cikkhez
Reklám

Az emberi erőforrások miniszterének házánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle. Az ablakon juthatott be a betörő az épületbe - írja a 112press.




A közelben élők elmondása alapján 13 óra után érkeztek rendőrök a sárvári Hunyadi János utcába, majd szalaggal lezártak egy járdaszakaszt a Petőfi Sándor és a Hunyadi János utcában.

A rendőrök ezután dr. Kásler Miklós házánál dolgoztak több órán keresztül. A szomszédokat arról kérdezték, hogy hallottak-e valami szokatlant az előző éjszaka.




- Vasárnap éjszaka nagyon vadul ugattak a környék kutyái, nem úgy, mint ami megszokott. Még bosszankodtam is miatta, de nem mentem ki megnézni, mi az oka a hangzavarnak – mondta egy férfi, aki néhány házzal arrébb lakik. Az időpontot egy másik szomszéd is megerősítette.

- Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek. A miniszter úr nem lakik itt, ritkán látjuk, de például a múlt héten itt állt a nagy autó, a tetején a kék lámpával – mondta el egy asszony. – A házat egy férfi gondozza, minden nap itt van, szorgoskodik. Évekig nyugalom volt, azonban nemrégiben munkások érkeztek. Ha jól tudom, parkettáztak. Kicsit gyanús, hogy pont ezután törnek be a házba.




A helyszínen látottak alapján a ház vasútállomás felőli oldalán lévő ablakon juthatott a betörő az épületbe. Arról nincs információ, hogy mi tűnt el, vagy mekkora a kár. Nemrégiben egy közeli házba is megpróbált betörni valaki, de a házigazda megzavarta.

Dr. Kásler Miklós Budapesten született, Sárváron járt általános- és középiskolába. 2012-ben a város díszpolgárának választották.

Korábban írtuk: 

- Jelentem, rend van: betörtek az Alkotmánybíróság elnökének otthonába

- Újabb szép visszaigazolás a "rend kormányának": az országos rendőrfőkapitányhoz is betörtek

- Kuvasszal az oldalán őrködött az országos rendőrfőkapitány kifosztott lakása előtt Novák Előd

- Az igazságügyi miniszterhez is betörtek - de a közbiztonság szerinte magánügy
- A "béke szigetén", Szombathelyen törtek be egy fideszes képviselőnőhöz
- Újabb liberális műsorvezetőt szabadítottak meg a pénzétől
- "Tényleg szaros 50 ezer forinttal közlekedsz?" - a TV2 műsorvezetője is megtapasztalhatta a pintéri rendet
- Alakul a dolog: most Lendvai lakását látogatták meg az MSZP által is hőn védelmezett bűnözők
- Akkora a rend, hogy még Pintér államtitkárának házát is kifosztották
- Újabb fideszes képviselő ismerkedik a pintéri renddel: ezúttal Csöbör Katalinhoz surrantak be
- Révész Máriusz is találkozott a cigánybűnözéssel - és a rendőri érdektelenséggel




Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából