Ugrás a cikkhez

D. Tóth András már másodszor jár így, a legújabb eset múlt hét végén történt.

Két hete Kárász Róberttel, a TV2 műsorvezetőjével történt hasonló.

– Éppen a Fókusz Pluszba készítettünk egy riportot, amihez vonaton utaztunk. Mivel hatszor is át kellett szállnunk, elég kimerítő volt az út. Az egyik vonatra sietősen szálltunk fel, és előtte a megállóban kapkodósan szedtük össze a holmijainkat. Alig egy perce utazhattunk, amikor észrevettem, nincs nálam a pénztárcám, talán a padon felejtettem – kezdte a liberális híradós, aki rögtön tárcsázta az állomást, ahonnan azonnal szaladt egy ember megnézni a tárcát, de már nem volt ott. Az RTL klubos közben leszállt a következő állomáson, és taxival sietett vissza a helyszínre.

– Nagyon ideges lettem, hiszen az összes iratom benne volt, és mindet újra megcsináltatni nem kevés időbe és pénzbe került volna. Azonban mivel bankkártyás fizető vagyok, kevés pénzt hordok magamnál, így legalább emiatt nem fájt annyira a fejem. Ott a helyszínen húsz percig kerestük a pénztárcámat, mire az egyik kollégám egy szemeteskukában megtalálta. Persze a pénznek nyoma sem volt, de legalább az irataimat nem lopták el, úgyhogy egy kicsit megnyugodtam – mesélte a műsorvezető, akinek nem először lovasították meg az értékeit.

– Korábban is történt már hasonló, akkor a zsebemből lopták ki a tárcámat. Az irataimnak azonban akkor sem veszett nyomuk: a tolvaj négy kerülettel arrébb bedobta egy szemetesbe. Egy parkőr megtalálta, vissza is juttatta hozzám, persze a pénz már abban sem volt – tette hozzá D. Tóth András, aki ezen a téren különösen pechesnek mondhatja magát, hiszen Magyarország a többnyire becsületes megtalálók országa. Egy nemzetközi felmérés dobogós helyre sorolt bennünket, és a Blikk saját tesztje is ezt erősítette meg: négy „elvesztett" tesztpénztárcából hármat visszaadtak riporterüknek.

(Blikk nyomán)

Kapcsolódó:
- "Tényleg szaros 50 ezer forinttal közlekedsz?" - a TV2 műsorvezetője is megtapasztalhatta a pintéri rendet
- Alakul a dolog: most Lendvai lakását látogatták meg az MSZP által is hőn védelmezett bűnözők
- Akkora a rend, hogy még Pintér államtitkárának házát is kifosztották
- Újabb fideszes képviselő ismerkedik a pintéri renddel: ezúttal Csöbör Katalinhoz surrantak be
- Révész Máriusz is találkozott a cigánybűnözéssel - és a rendőri érdektelenséggel


Friss hírek az elmúlt 24 órából