Ugrás a cikkhez

Csütörtök délelőtt bűncselekmény áldozata lett Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Alsózsolca fideszes alpolgármestere. Két táskáját emelte el családi háza előszobájából egy besurranó tolvaj, miközben férjével otthon tartózkodtak.A következő látogatás során lesz majd mit mesélni

Újabb borsodi fideszes képviselőnél jártak bűnözők egy hét leforgása alatt. Pár nappal ezelőtt Tállai András államtitkárt álmában lepte meg egy besurranó tolvaj mezőkövesdi lakásában, aki közel 400 ezer forint értékkel távozott.

Csütörtökön Alsózsolcán világos nappal, a déli órákban hasonló esemény történt. Ott Csöbör Katalin alpolgármesternél tett látogatást egy azóta elfogott besurranó tolvaj. A képviselő asszony a hírről tudomást szerző HVG kérdésre megerősítette a hírt. Elárulta, a város közepén, a polgármesteri hivatal szomszédságában laknak, ezért többnyire a kaput sem szokták bezárni. Ezt használta ki a bűnöző, aki két táskát lovasított meg a házból úgy, hogy a családja semmit nem vett észre.Egyétek a pogácsát, nehogy ellopják az orrotok elől a hatalmas rend közepette!

A rendőrök azóta találtak gyanúsítottat, és előkerült a két táska is, csak éppen üresen. A képviselő elárulta, hogy néhány ezer forint volt bennük, viszont az iratok és néhány személyes tárgy hiányozni fog számára. Információja szerint egy helybeli gyermekkorú személy volt az elkövető (egy norvég óvodás lehetett - a szerk.). Hozzátette, nem ez volt az első ilyen eset, mert 15 éve a kamráját rámolták ki, tavaly egy kerékpárt lopták el az udvarról.

(HVG nyomán)

Kapcsolódó:

- Akkora a rend, hogy még Pintér államtitkárának házát is kifosztották

- Révész Máriusz is találkozott a cigánybűnözéssel - és a rendőri érdektelenséggelFriss hírek az elmúlt 24 órából