Ugrás a cikkhez
Reklám

Alaposan melléfogott az a tolvaj, aki a napokban Tállai András önkormányzatokért felelős államtitkárhoz surrant be az éj leple alatt. A bűnözőnek vélhetően fogalma sem volt arról, hogy belügyi vezetőnek a házában jár, így aztán egész Borsod megye rendőrsége eredt a nyomába (nem úgy, mint egyszerű halandók esetében).




Tállai és családja nyugodtan aludt a családi házban, sejtelmük sem volt arról, hogy valaki besettenkedett otthonukba (azt hitték ugyanis, hogy ez csak az egyszerű emberekkel fordul elő nap mint nap). A belügyi tárca megerősítette, a bűnöző egy nyitott földszinti ablakon mászott be, amely, vélhetően a forróság miatt, nyitva volt éjszakára.



Tállai Pintér társaságában - lenne mit megbeszélni

Zajtalanul pakolt össze, mert az államtitkár és családja nem ébredt fel a zajra. A tolvaj gyorsan dolgozott, és mindent magával vitt, ami a keze ügyébe került. Tállai csak reggel döbbent rá, hogy valaki az éj leple alatt megfosztotta az értékeitől.




A tolvaj semmit nem kímélt, alkoholt és egy virágvázát is magához vett, a zsákmánya 2-300 ezer forintot ér.

– A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya lopás vétsége miatt indított eljárást – mondta Egyedné Novodonszki Éva szóvivő. Ebből következik, hogy az ügyet feltehetően kiemelten kezeli a rendőrség. Az ehhez hasonló esetekben ugyanis a városi kapitányságok szoktak nyomozni.

(Blikk nyomán)

Kapcsolódó: Révész Máriusz is találkozott a cigánybűnözéssel - és a rendőri érdektelenséggel



Friss hírek az elmúlt 24 órából