Ugrás a cikkhez
Reklám

Olvasónk írja:

Egy érdekes esetre szeretném felhívni a figyelmet. Pár nappal ezelőtt az Anna and the Barbies zenekar Kaposváron lépett fel. Az énekesnő a koncert alatt vörös csillagos tányérsapkát viselt... Ez vajon mennyire törvénybe ütköző?

A vicc az, hogy 23-án egy '56-os emlékkoncerten is fellépnek. Kérdés, hogy ott is ebben a szerelésben bohóckodik-e a színpadon...

(Pásztor Anna két hónappal ezelőtt azzal került be a hírekbe, hogy egy pszichopata zaklatja, és egy koncertjén meg akarta késelni. Érdekes, hogy ezen események átélése után sem tudott legalább a vörös horda által meggyalázott magyar nők tízezreire gondolni, amikor a jelképüket hordozó sapkában parádézott, a nemzetünket megnyomorító tömeggyilkos eszmét népszerűsítve. És azzal a gondolatkísérlettel is érdemes eljátszani, mi lett volna, ha netán nyilas- vagy horogkeresztes sapkát visel valaki hasonló helyzetben, támpontnak itt van a nyilaskeresztes kitűző TV2-s története - a szerk.)(Képek forrása: FotóM)

Egy némiképpen hasonló eset a közelmúltból: Országimázs Fidesz-módra: fuck you-zó, erőszaktevő zsírnéger lesz a vizes vb megnyitójának "sztárja"

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából