Ugrás a cikkhez
Reklám

Cee Lo Green lép fel a július 14. és 30. között Budapesten és Balatonfüreden zajló vizes világbajnokság megnyitóján.




Káel Csaba, a nyitó- és záróesemények főrendezője, a Müpa vezérigazgatója a július 14-i megnyitóról tartott szombat esti budapesti sajtótájékoztatóján kiemelte: nem egy koncertről van szó, hanem egy "nagyon átgondolt, felépített összművészeti produkcióról, amelynek része egy világsztár fellépő".

Íme a "világsztár fellépő" legnépszerűbb "művészeti produkciója", már a címe is művészi: Fuck You...

Vajon ezt adja elő a megnyitón is?

Mint fogalmazott, "bravúros cserét" sikerült megvalósítani, miután Emeli Sandé lemondta nyári európai fellépéseit, ezzel együtt a megnyitón való részvételt.

 

Ő legalább "csak" félvér (zambiai apa, fajgyalázó angol anya)

A produkcióba Emeli Sandé helyére Cee Lo Green háromszoros Grammy-díjas amerikai "művész" érkezik, aki "Magyarországon is nagyon népszerű". A fellépés kondíciói sem változtak – tette hozzá.




Hozzátette, hogy az ECA2 francia céggel közösen tervezték meg a látványt, a hangot és a zenét.

Jean-Christophe Canizares, az ECA2 igazgatója elmondta, hogy mintegy öt hónapja dolgoznak a projekten, amely "technikai és művészi kihívást is jelent".

Örülhetünk: lesznek azért magyarok is

A 17. FINA Világbajnokság megnyitóján félezren táncolnak majd egyszerre: a produkció végigvezeti a nézőt az ország történelmén, amelyben mindig kiemelt szerep jutott a víznek, elsősorban a Dunának. A Magyar Nemzeti Táncegyüttes, a Magyar Állami Népi Együttes, a Duna Művészegyüttes és az ExperiDance Production mellett több amatőr néptáncegyüttes, artisták, akrobaták, modern- és balettművészek, valamint ritmikus gimnasztika válogatott csapat gyakorol együtt már hónapok óta a produkcióra. A Müpa szervezésében megvalósuló, kétórás előadásban mintegy 220 önkéntes és fiatal sportoló is részt vesz, és a közreműködők között lesznek olyan ismert művészek is, mint Eötvös Péter, Herczku Ágnes vagy Bogányi Gergely - derül ki az MTI híradásából.

Az utolsó pillanatban is "elröpül" pár százmillió

A Hajós Alfréd Sportuszoda és Széchy Tamás Uszoda felújítása közel 250 millióval, míg a Szépművészeti Múzeum Román csarnokának a rekonstrukciója több mint 200 millió forinttal drágult - írja a Napi.hu. A megkötött szerződések módosításai a Közbeszerzési Értesítőben jelentek meg.

A FINA 2017. évi Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság megrendezéséhez szükséges Hajós Alfréd Sportuszoda és Széchy Tamás Uszoda felújítására a Nemzeti Sportközpontok írt ki korábban közbeszerzést, amelyet az Épkar Zrt. nyert el 2 milliárd 531 millió forinttal. Ez emelkedik most 2,8 milliárdra "a kivitelezési munkák során láthatóvá váló, előre nem látható műszaki állapotából adódóan".

A Szépművészeti Múzeum által a Román csarnok és kapcsolódó tereinek a rekonstrukciójára kiírt tendert korábban a Magyar Építő Zrt. nyerte 8 milliárd 31 millió forinttal, ez emelkedik most 8 milliárd 245 millióra. Az indoklás így szól: "A kivitelezés során elvégzett feltárások, kutatások eredményeképpen megállapítható, hogy az eredeti szerződésben foglalt munkák elvégzése nem elégséges ahhoz, hogy a ténylegesen elvégzendő, szükséges restaurátori munkák (ide értve különösen a rekonstrukció szintű festéseket) teljes körűen elvégzésre kerülhessenek."

Frissítés: épp a környéken van

Őrületes véletlen, hogy Green szombaton Lengyelországból tett közzé egy videót a Twitteren, ugyanis a Gumball 3000 nevet viselő ralin tűnt fel. Az autóversenyt minden évben más útvonalon rendezik meg, 3000 mérföld a táv, egy város többször is lehet állomáshely. Budapestet az idén is célba vette a mezőny, a magyar fővároson kívül a luxusautók érintették még Rigát, Varsót, Dubrovnikot, Tiranát, Athént és Míkonosz szigetét is.

Tehát bizonyára nem merő véletlen, hogy a szervezők Cee Lo Greent választották, hiszen a Gumball 3000 miatt július 3-án valószínűleg éppen Budapesten tartózkodott - írja a 24.hu.

More to come in Budapest 🏁🇵🇱🇭🇺 #TapeXGumball @Gumball3000 @LondonTape pic.twitter.com/GgGxGpSbO5

— CeeLo Green (@CeeLoGreen) 2017. július 7.

Nem nemi erőszak, ha a másik fél nincs eszméleténél

Fontos hozzátenni, hogy a Cee Lo Green nemcsak a több tízmilliós nézettségű videoklipjei miatt vált ismertté, hanem elég meredek ügyei miatt is.

Még 2012-ben az egész világot bejárta a hír, miszerint egy nő feljelentette Cee Lo Greent, és azzal vádolta, hogy akarata ellenére közösült vele. Az ügyről annyit lehetett tudni, hogy a nő és a zenész egy Los Angeles-i étteremben találkozott, ám az első ital után a nő számára elsötétült minden. Hogy miért? Green titokban drogot rakott a nő italába.

A nő annyira emlékszik, hogy reggel meztelenül ébredt a zenész szobájában. A történtekre pedig bizonyítékok is vannak, hiszen a nő másnap felhívta Greent, aki bevallotta, hogy volt nála drog. A nő nemi erőszakkal is megvádolta, igaz, ebből bizonyítékok híján nem lett vád. Viszont az eset után Green Twitteren kijelentette, hogy nem nemi erőszak a közösülés, ha a másik fél nincs eszméleténél.

Ha ez nem lett volna elég, még rátett egy lapáttal azzal, hogy ha betörnek valakihez, akkor annak maradnak nyomai, ha pedig a megerőszakolásnál nem maradnak, akkor történt nemi erőszak, vagy nem?

És egyébként is: “hogyhogy nem emlékszik arra valaki, ha megerőszakolják?”. A bejegyzéseket őrületes közfelháborodás követte, így Green törölte előbb a bejegyzéseket, majd az egész fiókját. Később visszatért Twitterre, és bocsánatot kért a történtekért - írja a lap.

2. frissítés: Jobbik-közlemény a rendezvény költségeivel kapcsolatban:

Csak a szokásos: még drágább a vizes vb

14, 25, 39, 49, 64, 94, 100, 130 – a számsor nem Mészáros Lőrinc széfjének titkos nyitó kombinációja, hanem a vizes vb költségeinek hivatalosan elismert milliárdjai a pályázat benyújtásakor meghozott kormányhatározattól a mai napig. Nem elég, hogy a Duna Aréna 8 milliárdról 50 milliárdra drágult, a megnyitóünnepség két órája többe fog kerülni, mint az egyhetes Sziget fesztivál nagyszínpadának fellépői összesen, a Fidesz a telekommunikációs költségek 30 milliárdját még el is akarta titkolni – nyilván azért, hogy a közvélemény pénzpazarlás miatti teljesen jogos felháborodását ne korbácsolja tovább.

A Jobbik most sok sikert kíván a magyar sportolóknak, a rendezvény után azonban a felelőtlen pénzszórás miatt az utolsó fillérig el fogunk számoltatni mindenkit. Egyúttal reméljük, hogy a vizet a végén nem Mészáros Lőrinc fogja eladni aranyáron a legendásan ütős bajai halászlé alapanyagaként.

Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából