Ugrás a cikkhez
Reklám

Megszúrt egy férfi egy másikat péntekre virradóra Miskolcon, a Csanyik-völgyben - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-nek.

Janasóczki Attila közölte: egy 60 éves férfi szúrt meg egy 35 év körülit, az áldozat életét vesztette. A gyanúsítottat elfogták.

A bűnügyről részleteket a szóvivő későbbre ígért.

(MTI)

Frissítés: A rendőrségi közlemény nem valami bőbeszédű

A rendőrök még a helyszín közelében elfogták azt a férfit, aki Miskolc külterületén egy késsel olyan súlyosan megsebesített egy másik férfit, hogy az a helyszínen elhalálozott.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Cs. László 60 éves miskolci lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint Cs. László 2016. augusztus 11-én az esti órákban Miskolc, Csanyik-völgy részén egy késsel megszúrt egy 35 éves férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhalálozott.

A rendőrök az elkövetőt még a helyszín közelében elfogták és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatják ki, az eset körülményeit pedig szakértők bevonásával vizsgálják - írja éjjeli közleményében a Police.hu.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából