Ugrás a cikkhez
Reklám

Tisztelt Kurucok!

Felhívom figyelmüket a "világ leggyorsabban növekvő családi hálózata" nevű oldalra. Elérhetősége: www.myheritage.hu

Egy jobboldali hírportál hirdetései között találtam.

A legérdekesebb benne a regisztrációs feltételek elfogadása ablak.
A szöveget bemásolom, van benne egy-két finoman cizellált részlet. (A számomra izgalmasakat kiemeltem)

További sok sikert kívánok:
K.Cs.


"Üdvözöljük a MyHeritage.com webhelyen
A MyHeritage.com egy on-line szolgáltatás, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy a családtagokkal és ismerősökkel való kommunikáció érdekében profilokat és közösségi oldalakat hozzanak létre az interneten keresztül, illetve felkutassák felmenőiket a speciális arcfelismerő és keresőeszközök segítségével ("Szolgáltatás"). A Szolgáltatás tulajdonosa és működtetője a MyHeritage Ltd. (a továbbiakban 'mi', 'miénk' vagy 'minket'). Az 'Ön' vagy 'Öné' kifejezés a szolgáltatást igénybe vevő, 13. életévét betöltött, felnőtt korú felhasználót jelenti. A Szolgáltatás és/vagy a MyHeritage.com webhely ("Webhely") bármilyen jellegű használata esetén be kell tartani az itt felsorolt általános feltételeket. Arra kérjük, hogy olvassa át őket alaposan, mivel a webhely használatával Ön elfogadja a feltételek betartásának kötelezettségét, illetve a feltételek alapján megállapodást ("Megállapodás") köt velünk, függetlenül attól, hogy regisztrálja-e magát tagként ("Tag") a MyHeritage.com webhelyen.

Ha a feltételekben meghatározott intézkedések bármelyikével nem ért egyet, arra kérjük, hogy a Szolgáltatást és/vagy a Webhelyet ne használja. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy az intézkedések bármelyikét saját belátásunk szerint időről-időre módosítsuk, és ezek a módosítások a webhelyen történő közzétételt követően azonnal érvénybe lépnek. Ha a Szolgáltatást az ilyen jellegű módosítások közzététele után is használni kívánja, el kell fogadnia, hogy a Megállapodásban alkalmazott módosítások betartása kötelező érvényű.

A MyHeritage Celebrity Demo
A MyHeritage Celebrity Demo lehetővé teszi, hogy a sztárokkal való hasonlóságok felfedése céljából fényképeket töltsön fel az ingyenes arcfelismerő szolgáltatásunkba. Az arcfelismerő demón keresztül elküldött fényképeket nem osztjuk meg külső felekkel. Ezeket a képeket a MyHeritage webhelyen tároljuk, ahol a a tagsági profilját tartalmazó oldalon keresztül a képek megtekinthetőek. A fényképeket saját belátása szerint törölheti, vagy bizalmasan kezelheti őket, hogy csak Ön férhessen hozzájuk.

Ha az "Ajánlás ismerősnek" szolgáltatásunk használatával el szeretné küldeni barátainak e-mail üzenetben a sztárokkal való hasonlóságot bemutató fényképek hivatkozását, ne feledje, hogy a fényképekre mutató hivatkozások maximum két napig érvényesek, és ezt követően az adatok védelme miatt már nem használhatóak.

A MyHeritage családi oldalai
A MyHeritage.com webhely lehetővé teszi a tagok számára, hogy a MyHeritage családi oldalain különböző tartalmakat hozzanak létre és tegyenek közzé, ezenkívül az ilyen típusú tartalmakhoz való hozzáférést szabályozzák és korlátozzák. A Szolgáltatás jellegét tekintve arra kérjük, hogy kellő figyelemmel válassza ki azokat az információkat, amelyeket közzé szeretne tenni a MyHeritage családi oldalain, és a törvénybe ütköző vagy oda nem illő tartalmak közzétételétől tartózkodjon. A felhasználók által közzétett tartalmakat nem módosítjuk, illetve nem követjük nyomon, azonban fenntartjuk maguknak a jogot arra, hogy minden olyan felhasználói tartalmat eltávolítsunk, amely felkelti a figyelmünket, és amelyet úgy ítélünk meg, hogy megszegi a Megállapodást. Szemléltetésképpen - és a teljesség igénye nélkül - a következő tartalmak közzétételétől kell tartózkodnia:
Meztelenséget, illetve erőszakos és/vagy sértő témát bemutató fényképek és egyéb tartalmak.
Bármilyen tartalom, amely sértheti mások adatainak védelmét (a felhasználó családfáján lévő összes családtagot is beleértve). A Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy speciális adatvédelmi beállításokat adjon meg az egyéni nevekhez, dátumokhoz, e-mail címekhez és a személyes azonosítást lehetővé tevő egyéb információkhoz. Kérjük, hogy használja ezeket a lehetőségeket, és tartsa tiszteletben mások adatainak védelmét.
Minden olyan információ, amely kiskorúakra vonatkozik, felfedi kilétüket, személyes adataikat vagy címüket, illetve a kiskorúakkal folytatott bármilyen egyéb kommunikáció.
Minden olyan tartalom, amelynek nem Ön a tulajdonosa, vagy amelynek használatához nem rendelkezik jogosultsággal.
Minden olyan tartalom, amely mások tulajdoni vagy egyéb jogait, például szerzői jogait vagy védjegyeit előnytelenül befolyásolja és/vagy sérti. Mások szerzői jogaival és egyéb szellemi tulajdonjogaival szemben különös érzékenységgel járunk el. Ne feledje, hogy a fényképek - még abban az esetben is, ha olyan oldalon lettek közzétéve, amelynek Ön tagja - a fénykép elkészítőjének vagy küldőjének a tulajdonát képezik, és a tulajdonos engedélye nélkül tilos őket lemásolni.
Minden olyan tartalom, amely obszcén, trágár, rágalmazó, vagy faji és etnikai gyűlöletre buzdít.
A Webhelyen belül végzett tevékenységeket az arra illetékes hatóságok felé irányítjuk, ha felkeltik érdeklődésünket, és saját megítélésünk szerint a hatályos jogszabályokba ütköznek.

A MyHeritage családi oldalainak kereskedelmi célú használata vagy a családi oldalak tagjaitól és/vagy felhasználóitól, illetve a MyHeritage.com webhely bármilyen egyéb területétől bármilyen formában pénzt kérő tevékenységek csak az előzetes írásos jóváhagyásunk után engedélyezettek. A családi oldalak webmesterei nem használhatják a családi oldalak "tagok meghívása" vagy "e-mail küldése" funkcióit kereskedelmi célú e-mail üzenetek, kéretlen reklámlevelek, kéretlen tömeges e-mail üzenetek vagy a címzettet bármilyen más formában zaklató e-mail üzenetek küldésére.

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy saját belátásunk szerint elutasítsuk vagy visszavonjuk az Ön által közzétett tartalmakat és/vagy családi oldalakat, illetve töröljük őket, ezenkívül bármikor, bármilyen okból, előzetes értesítés mellett vagy értesítés, illetve anyagi vagy bármilyen egyéb kötelezettség nélkül korlátozzuk, felfüggesszük vagy megszüntessük a Webhely és/vagy Szolgáltatás egészéhez vagy egy részéhez való hozzáférést. Szintén fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy saját belátásunk szerint bármikor, bármilyen okból, előzetes értesítés mellett vagy értesítés, illetve anyagi vagy bármilyen egyéb kötelezettség nélkül elutasítsuk vagy visszavonjuk az Ön által közzétett tartalmakat és/vagy családi oldalakat, illetve töröljük őket, ha úgy találjuk, hogy a családi oldal bármilyen módon megszegi a Megállapodás feltételeit.

Az ingyenes alapszolgáltatás részét képező MyHeritage családi oldalak inaktívnak számítanak abban az esetben, ha az adott oldalon regisztrált bármelyik tag vagy a webhely webmestere 30 egymást követő napig nem keresi fel őket. Az ilyen jellegű inaktív családi oldalakat az erőforrások megóvása érdekében eltávolíthatjuk. Az inaktív oldalak eltávolítása előtt megpróbáljuk e-mail üzenetben értesíteni az oldal webmesterét, és egy további 30 napos türelmi időt biztosítunk, amelynek leteltével az oldalt - amennyiben még mindig inaktív - töröljük. Az eltávolított inaktív oldalakon lévő adatok elvesztéséért nem vállalunk felelősséget.


A Webhely egyéb területei
A Webhely tagjaként Ön tartalmakat tehet közzé a MyHeritage.com webhely egyéb területein, például a Származástan és a Támogatás fórumokon. A többi felhasználó által közzétett tartalmakhoz is hozzáfűzhet megjegyzéseket. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy minden olyan tartalmat vagy közzétételt előzetes értesítés mellett vagy értesítés, illetve anyagi vagy bármilyen egyéb kötelezettség nélkül eltávolítsunk, amely saját belátásunk szerint bármilyen módon megszegi a Megállapodás feltételeit.

Szerzői jogok
Amikor tartalmat tesz közzé a Webhelyen, az egész világon érvényes, állandó, nem kizárólagos, szerzői jogdíjmentes engedélyt biztosít számunkra az ilyen jellegű tartalmak felügyeletéhez, másolásához, közzétételéhez és terjesztéséhez.

A Webhelyen közzétett összes tartalom felett (a felhasználó által elküldött tartalmakat leszámítva) mi rendelkezünk, illetve olyan külső felek, akik az ilyen jellegű tartalmakhoz korlátozott engedélyt biztosítottak számunkra. A családi oldalakon közzétett tartalmak felett a tartalom létrehozója rendelkezik, a tartalmat annak a családi oldalnak a webmestere szabályozhatja, amelyen a tartalom közzé lett téve, a tartalom felügyeletét pedig mi látjuk el a Megállapodás általános feltételei szerint.

A MyHeritage.com webhelyet az Egyesült Államok és Izrael szerzői jogokkal kapcsolatos törvényei értelmében szerzői jogok védik.

A szoftvereink és alkalmazásaink működését biztosító alkalmazási kód semmilyen formában sem módosítható. Az általunk nyújtott összes alkalmazás, illetve bármely letölthető összetevő vagy bármely más alkotóelem módosításának, átdolgozásának, fordításának, visszafejtésének, visszafordításának, szétszerelésének vagy feltörésének a végrehajtása, kiváltása, engedélyezése vagy jóváhagyása tilos!

Korlátozott felhasználási engedély
Ezennel engedélyt biztosítunk Önnek arra, hogy a Szolgáltatást és a kapcsolódó tartalmakat kizárólag személyes célokra és a Megállapodás általános feltételeinek megfelelően használja ("Engedély"). A Szolgáltatás nem kereskedelmi célokra készült, illetve a kereskedelmi célokra történő használata nem engedélyezett. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy a Szolgáltatás egy részét vagy egészét bármikor megszüntessük. A Szolgáltatás bármely funkciójának, illetve a Szolgáltatás nyilvános területeinek teljes vagy részleges letöltése tilos! A nyilvános területeken elhelyezett tartalom on-line vagy egyéb formában történő terjesztése nem engedélyezett. Az Engedély feltételeinek megszegése a tagság azonnali megszüntetésével járhat, és tiltó végzés, károk és/vagy egyéb méltányos jóvátétel miatt büntetőjogi következményeket vonhat maga után. A Szolgáltatást és a Szolgáltatás által biztosított bármilyen szoftvert kizárólag on-line módban lehet használni, és az adott szoftvert tilos letölteni, másolni, újrafelhasználni vagy terjeszteni, leszámítva azokat az eseteket, amikor az adott szoftverrel kapcsolatban világosan meg van határozva, hogy off-line módban is használható, és az adott szoftver használatához engedély tartozik.

Felelősség kizárása
A Szolgáltatás és a Webhely részét képező információk, termékek és szolgáltatások pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat tartalmazhatnak. Az itt leírt információk időszakosan változnak. A Szolgáltatást és a Webhelyet a jelenlegi állapotában, bárminemű kifejezett vagy beleértett garanciavállalás nélkül biztosítjuk, korlátozás nélkül ideértve az eladhatósággal, az adott célra való alkalmassággal, a leírásnak való megfelelőséggel és a jogtisztasággal, illetve a kielégítő minőséggel kapcsolatos garanciavállalásokat.

Mi és az általunk alkalmazott külső szolgáltatók nem vállalunk felelősséget a Webhelyen bármilyen célból közzétett tartalom megfelelőségéért, megbízhatóságáért vagy pontosságáért. Mi és az általunk alkalmazott külső szolgáltatók semmilyen körülmények között sem tehetők felelőssé bármilyen közvetlen, közvetett, büntetőjogi felelősséggel járó, speciális vagy egyéb károkért, korlátozás nélkül ideértve a nyereségveszteséget, adatvesztést, illetve a szerződésből, sérelemből, méltányosságból vagy bármilyen egyéb jogi elméletből származó károkat, még abban az esetben sem, ha az ilyen jellegű károk lehetőségéről tájékoztatva voltunk.

A Szolgáltatás felhasználói számára időről-időre olyan lehetőségeket biztosítunk, amelyek segítségével külső szolgáltatók webhelyeihez csatlakozhatnak, vagy a webhelyen keresztül szolgáltatásokat vásárolhatnak. Elképzelhető, hogy ezeknek a külső szolgáltatóknak a webhelyeire olyan általános feltételek vonatkoznak, amelyek az itt leírt általános feltételektől eltérnek. A külső szolgáltatók által biztosított termékek vagy szolgáltatások tekintetében nem vállalunk garanciát, Ön pedig elfogadja, hogy a termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos elégedetlenségek vagy problémák miatt nem tőlünk, hanem a külső szolgáltatótól igényelhet kártérítést.

Mivel néhány állam vagy törvénykezés nem engedi meg a következményes vagy véletlenszerű károkra vonatkozó felelősségvállalás kizárását vagy korlátozását, elképzelhető, hogy ez a korlátozás Önre nem vonatkozik. AMENNYIBEN A SZOLGÁLTATÁS BIZONYOS RÉSZEIVEL VAGY AZ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK BÁRMELY RÉSZÉVEL ELÉGEDETLEN, EGYETLEN ÉS KIZÁRÓLAGOS JOGORVOSLATTAL ÚGY ÉLHET, HOGY ABBAHAGYJA A SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATÁT.

Ön vállalja, hogy a Megállapodás megszegéséből származó bármilyen követelés, kár, per, nyereségveszteség és költség ellen (a perköltségeket is beleértve) bennünket, alkalmazottainkat, vezetőinket és az általunk megbízott külső szolgáltatókat kártalanítja.

Tagokra vonatkozó további feltételek
1. Regisztráció és biztonság
A. A regisztrálási folyamat részeként meg kell adnia e-mail címét, ezenkívül jelszót és becenevet kell választania. Regisztráláskor pontos, hiánytalan és friss adatokat kell megadnia. Ennek elmulasztása a jelen Megállapodás megszegését jelenti. Ön elfogadja, hogy (i) nem választhatja és nem használhatja egy másik személy nevét vagy e-mail címét azzal a szándékkal, hogy az adott személynek adja ki magát; (ii) nem használhatja más személy nevét vagy e-mail címét, ha nem rendelkezik engedéllyel; illetve (iii) nem használhat olyan nevet, becenevet vagy e-mail címet, amelyet saját megítélésünk szerint sértőnek találunk.

B. Amennyiben tudomása van arról vagy arra gyanakszik, hogy a tagságát jogosulatlan személyek használják, vagy a webhely biztonsági előírásait megszegik, köteles bennünket hagyományos levelezés útján vagy a support@myheritage.com e-mail címre küldött üzenet formájában értesíteni. A jelszó bizalmas jellegének megőrzése az Ön felelőssége. Soha nem kérjük, hogy jelszavát bármelyik képviselőnk számára felfedje.

C. A Webhelyet kizárólag a 13 év feletti személyek használhatják. A Webhelyen történő regisztrálás, illetve a Webhelyre való bejelentkezés annak megerősítése, hogy a bejelentkező felhasználó felnőtt korú személy.

D. A jelszaván keresztül történő összes webhelyhasználat és tevékenység az Ön felelőssége. A jelszó másokkal való megosztása a Webhelyhez való hozzáférés céljából határozottan tilos, és a Megállapodás megszegését jelenti. Bármilyen tisztességtelen, sértő vagy egyéb módon törvénybe ütköző tevékenység következtében saját belátásunk szerint megszüntethetjük tagságát, és átirányíthatjuk az ügyet az illetékes végrehajtó hatóságoknak.

E. A Megállapodásba foglalt jogainkat bármilyen külső félre átruházhatjuk.

2. A Megállapodás és a Szolgáltatás módosítása
Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy a jelen Megállapodást saját belátásunk szerint bármikor módosítsuk. A Szolgáltatásban végrehajtott módosítások a Webhelyen lesznek közzétéve. Amennyiben a Megállapodás bármely része vagy a Szolgáltatáshoz kapcsolódó Megállapodás módosítása elfogadhatatlan az Ön számára, vagy a módosítások hatására már nem tudja teljesíteni a Megállapodás feltételeit, hagyja abba a Szolgáltatás használatát. Ha a Szolgáltatást jelenleg vagy a Megállapodás módosítását követően továbbra is használja, Ön elfogadja a módosításokat, és azokat kötelező érvényűnek tartja.

A jelen Megállapodásra Izrael állam törvényei érvényesek. A jelen Megállapodás végrehajtásával, teljesítésével és/vagy végrehajtásával kapcsolatos bármilyen jogi eljárásban a Tel Avivban székelő izraeli bíróság az illetékes.

A hivatalos leveleket postai úton a következő címre kell eljuttatni:
MyHeritage Customer Support
MyHeritage Ltd.
Bnei Atarot 60991
Israel"



Friss hírek az elmúlt 24 órából