Grzegorz Braun lengyel európai parlamenti képviselő, aki azzal vált a szélsőjobb hősévé világszerte, hogy poroltóval lefújta a menórát, ezúttal a zsidók Oroszország elleni háborús tervei ellen emelte fel a hangját, szó szerint hazazavarva Blinken amerikai külügyminisztert.

Blinken, mihamarabb menj haza! Takarodj! Nem akarjuk, hogy itt legyél. Nem akarjuk, hogy lengyelek fizessenek és haljanak meg a háborúitokért:

Braun állásfoglalásai radikálisan eltérnek attól a zajtól, amelyet a zsidódemokratikus Lengyelország bocsát ki az ukrajnai háború kezdete óta.

Úgy tűnik, hogy ő a ritka lenyelek egyike, akik megértik, hogy az oroszellenes agitáció zsidó ihletésű, és hogy egy általános háború Európában egy újabb katasztrófa lenne Lengyelország számára.

Ez ideális jelöltté teszi a zsidóktól és a demokráciától megszabadult Lengyelország számára.

Aki követi a lengyeleket a közösségi hálózatokon, megállapíthatja, hogy a többségük semmit sem tanult a zsidó Angliának korábban nyújtott elvakult támogatásukból.

London fűt-fát ígért a lengyeleknek egy Németország elleni konfliktusért cserébe. A német invázió után azonban a lengyelek felfedezték, hogy a briteknek egyáltalán nem állt szándékukban katonailag segíteni őket, és csak felhasználták őket egy világkataklizma kirobbantására.

Ugyanúgy, mint ma Ukrajnát.




Churchillnek semmilyen lelkiismereti problémát nem okozott kiszolgáltatni Lengyelországot a bolsevikoknak 1945-ben, miután kirobbantott egy világháborút a lengyel függetlenség ürügyén 1939-ben.

45 év kellett a lengyeleknek ahhoz, hogy megváljanak a kommunizmustól. Azt hittük, hogy megtanulták a leckét ,és távol tartják magukat az angol-amerikai zsidóságtól, de nem. Újból önkéntesnek jelentkeznek, hogy puskaporos hordóként szolgáljanak a régióban.

Annál üdvösebb, hogy legalább egyetlen lengyel képviselő figyelmezteti Lengyelországot arra, ami most történik.

(Démocratie participative, ford. H. T.)

Korábban írtuk: Héber gyász: Toroczkai "poroltós barátja" is bejutott az Európai Parlamentbe