Miközben Norvégiában a "koromsötét nácikat" - ahogy egy Norvégiában élősködő pakisztáni firkász, Shazia Majid fogalmazott - 7 hónapra börtönbe küldik gyűlöletbeszéd miatt, addig a progresszív baloldal bemutatja, mi is az a magaskultúra. Az esetről többek között a Daily Mail számol be.

Idén júniusban Norvégiában a kulturális és nemek közötti egyenlőség minisztere, Lubna Jaffery beszédet mondott és produkcióval készült az aberráltak Oslo Pride nevű rendezvényén. Az igencsak túlsúlyos és valóban koromsötét (legalábbis a bőre mindenképpen az) pakisztáni származású miniszter igazán haladó műsorral prezentálta a liberális Norvégia értékeit a köcsögök vonaglásán: blúzát felhúzva melltartó nélküli melleit mutogatta a résztvevőknek. A miniszter mellbimbóit ugyan egy fedőragasztóval eltakarta, azonban a látvány így is igazán sokkolóra sikeredett.



Lubna Jaffery, Norvégia pakisztáni kulturális minisztere, aki a melleit mutogatja, miután a fartúrók "anyjának" választották. Pártja amúgy a DK szövetségese

A miniszter azután mutatta be performanszát, miután az elmebeteg közösségtől megkapta a "Melegek Anyja 2024" díjat. A "díjat" olyan nők kaphatják meg, akik nyilvánosan védik az "LMBTQP-közösség" defektes tagjainak érdekeit, s akit a buzeránsok kiemelkedő egyéniségnek tartanak.

A Munkáspárt 44 éves politikusa büszkén lépett a színpadra a rendezvényen. „Nagyon hálás vagyok, hogy Meleg Anyának, a queer emberek fővédnökének neveztek ki idén az Oslo Pride-on. Ez nagy megtiszteltetés” – mondta az ujjongó közönségnek.

„Fontos, hogy mindenki szabadnak érezze magát. Ha ki akarsz érdemelni egy ilyen megtiszteltetést, akkor oda kell adnod a lelkedet, és nem kell annyira komolyan venni magad" – tette hozzá. Azzal mindenképpen egyet tudok érteni, hogy a lelkét oda kellett adnia. A sátánnak.

Videón a "műsor":

Ladies and gentlemen, I present to you the Norwegian Minister of Culture and Equality, Lubna Jaffer, at a Pride event in Oslo, Norway.

Lubna is flashing her titties (!?) at the Pride event «Queer Talk».

She has been named this year’s «fag hag», and during the talk show «Queer… pic.twitter.com/9ClCIr3BNM

— Hanne C. Ramberg 🎗️ (@hanneramberg) June 26, 2024

Joakim Aadland, a ratyiparádé szervezője így ujjongott: „szerintem csodálatos, hogy van egy miniszterünk, aki kimegy, és nem fél egy kicsit előrébb tenni magát. Soha nem tapasztaltam azt a tapsot a Pride-dal töltött tíz év alatt, amit most kapott. Nyilvánvaló tehát, hogy a közönség értékelte Lubna mutatványát."



Joakim Aadland főbuzeráns szerint csodálatos a miniszterük

S mi is lehetne egy ilyen lépésnek a következménye, ha nem az általános felháborodást követő lemondás, vagy legalábbis a kormány elhatárolódása? Ugyan, dehogy!

Jonas Gahr Store norvég miniszterelnök is dicséretben részesítette Lubna Jafferyt az Oslo Pride-on való megjelenéséért. „Lubna magabiztos, szabad és csodálatos ember, akit szeretettel várnak a kulturális rendezvényeken országszerte.”



Jonas Gahr Store miniszterelnök egy korábbi vonagláson

Norvégiában a Munkáspárt (Arbeidarpartiet) van kormányon, s Jaferry is a Munkáspárt tagja. A párt korábbi elnöke Jens Stoltenberg, a NATO leköszönő főtitkára. A norvég Munkáspárt az Európai Parlamentben az Európai Szocialisták Pártjának (Party of European Socialists, PES) a tagja, akárcsak a Demokratikus Koalíció, illetve az MSZP, így a csöcsmutagó pakisztáni pártja Dobrev Kláráék szövetségesének számít. Madarat tolláról, embert barátjáról...

A haladó európai baloldali Jaffery műsoráról egyik hazai baloldali médium sem számolt be... bár fideszes sem.

KG