Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy 21 éves lány is a koronavírus áldozatai között van az Egyesült Királyságban, ahol a járvány eddig több mint nyolcezer embert fertőzött meg, és 422 ember életét követelte.

Chloe Middleton's family have pleaded with people to stay at home https://t.co/q53unQZBLi

— Liverpool Echo (@LivEchonews) March 25, 2020

Chloe Middleton halála azonban további vizsgálódásokra adhat okot, amennyiben a gyászoló családtagok értesülése pontos: szerintük ugyanis a lánynak semmilyen betegsége nem volt, a vírusfertőzés előtt teljesen egészséges volt.

„Üzenem azoknak, akik szerint ez csak egy vírus, ezt gondolják át még egyszer. Saját tapasztalatból mondom, ez az úgynevezett vírus ugyanis elvitte az én 21 éves lányomat” – írta Facebook-bejegyzésében Diane Middleton.

Ebben az esetben ő a legfiatalabb áldozat azok között, akik nem szenvedtek más betegségben, amely miatt szervezetük nem tudott megbirkózni a vírussal. Eddig ugyanis a halálos áldozatok döntő többsége krónikus beteg és/vagy idős ember volt. Az eddigi legfiatalabb brit áldozat egy 18 éves fiú, ő azonban komoly egészségügyi problémákkal küszködött korábban is, így halálában nem volt kizárólagos szerepe a vírusnak.

Nem kizárt, hogy Chloé mégsem volt teljesen egészséges, ez azonban csak további vizsgálatokkal állapítható meg.

(The Telegraph - Index)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából