Ugrás a cikkhez
Reklám



A TV2 értelmezése szerint négy szívet<br />láthatunk speciális elrendezésben
Nem vagyok nyilas, csak hazaszerető magyar! – jelentette ki A Kiválasztott versenyzője, Szentpéteri Attila (34), miután feljelentették a rendőrségen az első döntőben a kabátján viselt nyilaskereszt miatt. A zsidó Uri Geller nevével fémjelzett show mentalistája ismét megmutatta a vitatott ruhadarabot, így a Blikkel együtt ismét megvalósította az önkényuralmi jelkép Btk. 269/B § szerinti közszemlére tételét. 

– Bekérték a műsorról készült felvételt, s meg is vizsgálták – mondta Magyar Rita, a TV2 PR-csoport vezetője. – De az nem nyilaskereszt, hanem egy szív alakú ábra, így a rendőrség információink szerint le is zárta az ügyet. A kabátot egyébként a Magyar Televízió jelmeztárából kértük el.

– Nem vagyok nyilas, nem viselek nyilaskeresztet – mondta lapunknak Szentpéteri. – Büszke magyar vagyok, a várpalotai református közösség tagja, háromszoros kiváló katona. Sem a kabátot, sem a díszítést nem én választottam, azt a csatorna adta rám.

Megbízható rendőrségi forrásokból azonban azt az információt kapta a Blikk, hogy a felvételt és az Attila kabátján található jeleket még mindig vizsgálják a zsaruk, azaz egyelőre nem kizárt, hogy nyomozást rendelnek el. Ha bebizonyosodik a gyanú, a tettest akár két évig terjedő börtönbüntetésre is ítélhetik.

Attila egyik gyerekkori iskolatársa szerint nem véletlen, hogy a mentalista ilyen ruhába bújt: „Szentpéteri Attila ismerősöm, egy suliba jártunk, bár ő egy évvel alattam. Eredetileg ugyanis kertésznek tanult. Az a kereszt tuti hogy nem véletlen, a csillag sem, tudom, mert ismerem” – írja a bombagyar.hu oldal fórumán a Black Night nevű fórumozó.

– Nem tudom, mire gondolhat ismeretlen barátom – mondta Attila. – Legfeljebb hazaszerető embernek ismerhet, az izmusokban nem hiszek.

(Blikk nyomán)

Olvasó: Itt van nekünk a Kiválasztott. Persze többünknek úgy tűnhet, mintha korábban valaki már választotta volna, de hogy ki volt az, nos, ma már inkább az is letagadja. Pedig az élet számos területén próbálkozott eddig, de valahogy ezidáig mégsem lett semmiben igazán sikeres. Talán azért, mert ő olyan el-qrós típus. De lám csak, most megcsillant számára a remény, hiszen éppen egy showműsorban keresik Uri Geller utódját. Ez a "pápai gyerek" egy ország tönkretétele után, most éppen egy új kavarós mutatvánnyal próbálkozik. Bizzunk benne, hogy ez a szemfényvesztéses trükkje, ebben a műsorban most bejön neki, s talán a kanálnyűvő mágus magával is viszi, és akkor majd fellélegezhetünk mi is, végre.

Scenic





Kapcsolódó cikkeink:
Szentpéteri Attila: a TV2 adta a "nem nyilaskereszt"-jelvényt
Nyilaskeresztes sztár a TV2-ben
Vörös csillag: a Szadesz használhatja, Budaházyékat lecsukták érte + plakátok



Friss hírek az elmúlt 24 órából