Ugrás a cikkhez
Reklám

Verekedés tört ki kedden a Ford Lauderdale Nemzetközi Repülőtéren Dél-Floridában, amikor a Spirit repülőtársaság három alkalmazottját megtámadták a várakozó utasok járatkésés miatt, írja a WPLG nyomán az Index.

A repülőtársaság munkatársai könnyebb sérüléseket szenvedtek. A közzétett felvételen az láható, amint több néger nő - akik a többi utas elmondása szerint nyaralni készültek - tárgyakat, köztük telefonokat és gyorséttermi ételeket dobál az alkalmazottak felé, majd rátámadnak legalább egy személyre. (Ez lenne az Index szerinti "verekedés", ami csak úgy kitört.)

A BLM-harcosok azonban nem voltak eléggé öntudatosak - ha azok lettek volna, a saját fajtájuk által kifejlesztett és gyártott repülőgéppel akartak volna utazni...

A három egyedet, a 20 áves Tymaya Wrightot, a 22 éves Danaysha Diyont és a 21 éves Keira Fergusont letartóztatták, és vádat emeltek ellenük.



Azt persze várhatjuk, hogy hasonló esetekben nálunk is közzétegyék Kolompár Dzsesszikáék fényképét...

A Spirit repülőtársaság közleményt adott ki szerdán, amiben dicséri munkatársai profizmusát és gyors reakcióját. „Az erőszakos viselkedés teljesen elfogadhatatlan, és egyáltalán nincs helye egyetlen repülőtéren sem vagy üzletekben. Nem fogjuk tolerálni az ilyen nemű viselkedést" - írták.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából