Ugrás a cikkhez
Reklám

Azt hittük, hogy a „vészkorszak” már soha nem tér vissza. Hát, nagyot tévedtünk.



Egy jellegzetes fehér, szőke, felsőbbrendűséget hirdető gyűlöletbűnöző a békés Seattle-ből, a FIÉP-mozgalom („Fekete Igazság és Élet Pártja”) fővárosából (a szerző illusztrációja)

Auschwitzi időket idéző szörnyűséges videófelvétel tartja napok óta rettegésben a művelt világ békés, néger Néger közösségeit, valamint a velük szolidáris, felvilágosult fehér demokratákat, a „fehér négereket”. (Elnézést kérek minden DK-s és momentumos olvasótól, hogy a Négert kis kezdőbetűvel írtam, noha jól tudom, hogy a zsidó lobbi a The New York Times hasábjain június 30-án elrendelte, hogy a „fekete” kifejezést ezentúl nagy, míg a szintén rasszra utaló „fehér” szót kis kezdőbetűvel kell írni. Ígérem, többet nem fog előfordulni! – V. T.)

Történt ugyanis, hogy egy Hessler ezredes (A halál 50 órája) fejformájú kigyúrt, fehér autós egy seattle-i forgalmi dugóban életveszélyesen megfenyegette az őt békésen filmező (valószínűleg filmrendező szakos) Néger „fiatalokat”, bizonyos Jimmyt és Drew-t. Az dühíthette fel ezt a náci szörnyeteget, hogy észrevette a „fiúk” verdájának ajtajára pingált „Black Lives Matter” feliratot, illetve a kocsin lengedező, BLM és Antifa tüntetésekről ismert vörös-fekete zázlócskát, ami csak olaj volt a tűzre.

– Sz@rfaszú, áruló lúzerek! – köszönt oda férfiasan, a bizalmaskodás látszatát is kerülve ez a fajgyűlölő vadállat Jimmynek és Drew-nak. – Filmezhettek egész nap – bátorította a gázpedállal játszadozva a „srácokat” –, akkor is Trump fog győzni, és visszacsinálunk mindent, köcsögök!

– B@szódjatok meg! B@sszátok meg, kib@szott, agyatlan p*csák! B@sszátok meg! – búcsúzott el végül lemondóan a „fiúktól” a szőke terminátor.

A két észlény természetesen feltöltötte a „nagy fogást” a szélsőbaloldali – a „Black Lives Matter”-mozgalmat 2015 óta támogató – Twitterre, ahol epedve várják a hasonló tartamú fehér-, nemzet- és kereszténygyalázó bejegyzéseket. Ilyenkor meglágyul a máskor oly szigorú moderátorok kőszíve. A felvétel alább tekinthető meg. Jimmy felhívja a „tesók” figyelmét, hogy az ilyen típusú alakok is szavazni fognak (Hála Istennek! – V. T.)

The silent majorities inner monologue pic.twitter.com/i8XSmKqQBC

— Drew (@mrdic) July 10, 2020

Nyilván az volt Jimmyék szándéka, hogy megszégyenítsék a „szőke sziklát”. Csalódniuk kellett, mert a jobbos Twitter-felhasználók nem győzték csodálatukat kifejezni. Jimmyék balos aktivista cimborái a felvételen látható rendszám alapján – a Twitter „protokolljának” megfelelően – azonnal közzétették a szőke nevét és más személyes adatait. Szerintem napok óta nem alszik az idegességtől…



„Szólásszabadság” Twitter-módra (Ben Garrison karikatúrája)

Hasonló antihumánus, elszomorító eset történt a múlt hónapban az Ohió állambeli Bethel városában, ahol szintén békés BLM-aktivistákat fenyegettek meg vidéki, „krokodilagyú” rasszista fehérek.

– Vedd csak fel a telefonodra! Nem Seattle-ben vagy, ez nem egy demokrata állam! Nincs szükségünk a szarakodásotokra! Minden élet számít!

– Ez egy kib@szott republikánus állam, te ribanc! Mi nem fogunk veletek játszadozni!

Kedves DK-s és momentumos olvasók! Nem szabad így viselkednie egyetlen józan gondolkodású demokratának sem, főleg akkor, ha már evvel a nyavalyás fehér bőrszínnel verte meg a Jóisten. Egyszerűen le kell térdelni és meg kell csókolni a NIKE-cipőjüket.

Nem nagy ügy.

Verőcei Tibor – Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából