Ugrás a cikkhez
Reklám

Ez a hét az elmúlt száz év legkettősebb ünnepéről szól: május 29-én 10 éve, hogy újra Orbán Viktor a miniszterelnökünk, ma pedig 57. születésnapját ünnepli a kormányfő. Eddig vártunk a hét leglelkesebb videójára, noha ez a néhány nappal korábban közölt alkotás kezdettől fogva verhetetlennek tűnt. Az is maradt.

Köszönjük Szalay Kornél Géza fideszes önkormányzati képviselőnek, aki az - Orbán utáni - főszerep mellett a Facebook-oldalán eredetileg megosztotta, valamint Nógrádi Lászlónak, az első Orbán-kormány közlekedési miniszterének és Szikora Róbert előadóművésznek a részvételt. A mi Ünnepünk fényét is emelték. Külön értékeljük a feliratban elrejtett hibákat, amelyeket családi játék keretében lehet együtt, gyereknapon felfedezni.

A fideszes média is büszkén közölte a hírét. Joggal, a tollforgató elvtársak nap mint nap bizonítják, hogy ők munkavégzés közben is megélik  az üzenetet.

Bónuszként megemlítjük, hogy kapható a bármely alkalomra legtökéletesebb ajándék, az imperátor-mellszobor jutányos áron!




Frissítés: Kiszivárgott a 60. születésnap várható és legkívánatosabb koreográfiája

Köszönjük élesszemű olvasónknak a felfedezést, és reméljük, nem rontottuk el a majdan és mindig ünnepelt őszinte megleptését.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- A Fidesz félkarú rablójának híradója új szintre emelte a személyi kultusz fogalmát - de az is lehet, hogy csak sík hülyék

- Van durvább, mint a zsinagógában az utálatos kép: égő szívű Szent Orbán Viktor

- Orbán-mellszobrot tessék!





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából