Ugrás a cikkhez

Ezúttal a turulszobor miatt. A Bauer Tamás nevű párt- és fajtárs ugyanis ezzel a címmel tett közzé egy irományt:
A lényeg röviden: az emlékművet márpedig le kell bontani, mert fehérterror, holokauszt stb. stb. - szerintük ugyanis erről szól minden magyar emlékmű.

Egy kis ízelítő:
(...)
(...)
Így lett Vágóból kollaboráns megalkuvó, aki zsidó származásúként behódolt a náci gondolkodás elfogadásának (bármit is jelentsen ez):
Igen ám, de...
Mit is jelent ez? Az, hogy vérszemet kapott a pofátlan zsidó. Ezt érik el a Pokorni-félék minden egyes hason csúszásukkal: nem a remélt "feloldozás" jön, hanem még pofátlanabb követelések, egészen addig, amíg már nem lesz mit lebontani, bezúzni, elégetni stb.

Még a sajátjaikat is kitámadják, Vágó már vonítva magyarázkodik a talmudi agresszivitás miatt. Akárcsak kommunista elődeik-szüleik (oh, azok a jó körömletépések...), ők is bármikor leszámolnának a sajátjaikkal is, ha azok nem elég véresszájúak, nem kellőképpen magyarellenesek... (Persze a gyurcsányista kvízrabbit aligha érheti a túlzott magyarbarátság vádja.)
És a végére egy kis bónusz Mik Preston, azaz Felföldi Miklós tollából, csak hogy lássuk, a toleranciát, jelképeik, történelmük stb. tiszteletét követelő zsidók miként viszonyulnak a magyar jelképekhez... Magyarországon:
Ő Mik Preston, alias Felföldi Miklós:Forrás: a saját Facebook-oldala

Frissítés: Vágó most már Kuruc-olvasó nyilaskollaboráns is:
2. frissítés: mi magunk sem tudnánk jobban szemléltetni...

... hogyan működik a zsidó lelkivilág - már ha lehet annak nevezni egyáltalán. A magyarellenes gyűlölködés rendben van, az arra adott válasz (a kép alján) undorító antiszemita szöveg, zsidózás, nácizmus. Ezek tényleg ilyenek.
Kapcsolódó:

- Zsidó hála a gettóban megmenekült 68 ezerért, sokadik rész

- "Nem vagyunk egyek" - Zsindex-alapító mutatja meg, miért fölösleges a Pokorni-félék alázkodása a bosszú népe előtt

Korábban írtuk:

- Hiába tagadja Kálmán Olga, Vágó nehezen viseli a kaftános-pajeszos zsidók látványát - a magyarok is, de csak ő mondhatja ki büntetlenül

- A TEV megerősítette igazunkat: ha fajtársuk nem bírja látni őket a maskarájukban, az nem "pönalizálható"

- A nap, amikor a DK szélsőjobboldali, Gyurcsány alapembere pedig náciul beszélő rasszista lett

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából