Ugrás a cikkhez
Reklám

Facebook-hozzászólásban jelentette ki a gyurcsányista politikus, hogy nehezen viseli a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát. A zsidóimádó ATV-sek nem hittek a szemüknek, ezért felhívták az ex-műsorvezetőt, aki elismerte: valóban ő írta a szöveget.



Ha Izraelben ezzel a szöveggel turnézik, könnyen így járhat... De egyelőre ez csak egy korábbi olvasói Photoshop

A Demokratikus Koalíció politikusa a következő megjegyzést fűzte hozzá egy bejegyzéshez a közösségi médiában:

Ateistaként nem érdekel a zsidók és az I.ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetűvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok.

A Facebook-bejegyzésről elsőként a Magyar Hírlap számolt be, de mivel nem csatolták a cikkben a hivatkozást, az ATV megkereste a korábbi műsorvezetőt, hogy valóban ő írta-e hozzászólást. Vágó megerősítette, és hozzátetette: fenntartja a véleményét, amit egyszerűen azzal magyarázott, hogy mint ateista, nem híve a "túlhajtott vallásosságnak". Ezen azt érti, hogy a kaftános-pajeszos zsidók általában az Istennel való szövetségüket demonstrálják a ruházatukkal.

A DK-s politikus szerint nincs antiszemita felhangja a bejegyzésének, mert ateista, nem hisz Istenben, és nem mondhat mást, mint ha valaki, aki ennyire látványosan hisz Istenben, azzal neki "nagyon sok dolga nincsen", mert az élet alapvető kérdéseiről sem fognak tudni diskurálni. (Valójában egészen másért nincs, nem lehet ilyen felhangja, próbálná ezt mondani egy goj származású ateista...)

Hozzátette, ő szombaton is szeret autózni, és szívesen fogyaszt disznóhúst is, "amit amazok nem néznek jó szemmel". Arra a kérdésre pedig, miszerint ez vonatkozik-e a burkára vagy rózsafüzérre, azt mondta, azok is beletartoznak, mint minden, ami a demonstratív vallásossághoz tartozik.

Kálmán Olga újabb hazugsággal bukott le

Vágó hozzászólása Kálmán Olgánál is téma volt, Köves Slomó idézte, de Olgica - hiteles újságíróként - egyszerűen letagadta, hogy Vágó ilyet írt volna. Azt mondta, olvasta, de nem igaz, hogy ilyet írt volna, tehát hazudott.

Egészen pontosan ez hangzik el:

Köves: (...) [Vágó] ilyeneket ír - egy barátom átküldte nekem - , hogy a pajeszos-kaftános zsidók látványát nem tudom elviselni, nem szeretnék velük közösséget vállalni...

Kálmán (közbevág): Ezt nem Vágó István írta...

Köves: De, Vágó István írta, meg lehet né...

Kálmán (közbevág): Én láttam az eredeti posztját, de azt nem írta, hogy ő nem bírja elviselni a kaftános zsidók látványát...

Köves: De, ezt írta, szerintem nézze meg, ezt írta.

A rabbi hozzáteszi ugyanakkor, hogy ez nem antiszemitizmus, már csak Vágó István családtörténete miatt sem lehet az... (Persze ez már korábban is köztudott volt, ha máshonnan nem, akkor ebből: Vágó anyja is "túlélő" - együtt mossák az iskolákban a gyermekeink agyát)

A szóban forgó rész 5:30-tól kezdődik, kíváncsian várjuk, Kálmán Olga bocsánatot kér-e nézőitől, amiért már megint félrevezette őket...

(Kuruc.info - ATV nyomán)

Kapcsolódó: Havas Kálmán Olgának: Mucika, azt mondtad nekem, hogy "te mocskos disznó, engem miért nem molesztáltál, te dög?"





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából