Ugrás a cikkhez
Reklám

A Mi Hazánk elnökének Fb-bejegyzése:

Erdogan, Törökország nagy hatalmú elnöke Budapesten van. A magyar kormány most éppen őt tartja a legújabb "egyik legfontosabb" szövetségesnek. Lehet Törökországgal virágzó gazdasági együttműködésről tárgyalni, lehet Attila (Atilla) hun királyról eszmét cserélni, de politikai szövetséget keresni azzal a Törökországgal, amely a ma is hódító, szép lassan tovább terjeszkedő politikai iszlamizáció egyik fő támogatója, felelőtlenség és veszélyes is.

Nem sorolom, hogy Európában és a világ más részein hogyan hódít szép csendesen az Oszmán Birodalom örököse, de jutott már belőle nekünk is.

Budapesten egyelőre csak terv maradt a törökök által 2015-ben szorgalmazott óriásmecset, de Szabadkán a magyar iskola mellett 2008-ban fel is építette Törökország a Kárpát-medence első modern, kupolával és minarettel ellátott iszlám közösségi központját.

S, bár pár éve a migrációtól hangos a magyar politika is, az őslakos európaiaknál lényegesen magasabb népszaporulattal bíró muszlim bevándorlóból (is) egyre több van. Zajlik a csendes hódítás, amit a nagy rohanásban sokan észre sem vesznek.

Ne feledjük, mit mondott korábban Erdogan:

A mecsetek a mi laktanyáink, a kupolák a sisakjaink, a minaretek a bajonettjeink, a hívek a katonáink.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából