Ugrás a cikkhez
Reklám

Mindezt muszlimok teszik a hannoveri Vahrenwalder Badban - írja honlapján Lovas István az Unzensuriert hírére hivatkozva.

Mindez péntekenként délután 5-től este 9-ig történik, amikor férfiaknak és 3 éven felüli fiúgyerekeknek tilos az uszodába belépniük, ugyanis ekkor tartják hetente egyszer a női fürdőzési napot.



Eltérő mohamedán fürdőzési kultúra - illusztráció (fotó: Frans Persoon / flickr)

A fürdővendégek ruhástul mennek a vízbe vagy a szaunába. A hajukat festik, belepisilnek a szeméttartókba.

De a német nyilvánosságot ezen nem higiénikus állapotokról nem szabad tájékoztatni, mert ha megtudják az igazságot, akkor ez „a tarka, szép köztársaság eszméjét zavarná” és azt mutatná, hogy a németek és az Európán kívülről jött bevándorlók nem kompatibilisek. A nagyobb tisztítási kiadásokat viszont a németeknek kell állniuk adójukból.

A Zuckerberg-féle Facebook egyébként hét napra tiltotta le Lovas Istvánt, miután a fenti hírt meg merészelte osztani közösségi oldalán is. Az újságíró egy 3 napos tiltásából térhetett vissza néhány órával korábban.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- Eltérő kultúra: már a hétéves szír "menekültek" is molesztálják a kislányokat egy berlini uszodában

- Egyre több a szexuális erőszak a német strandokon - ki nem találnák, hogy kik az elkövetők

- 11 éves lányt molesztált egy iraki "menekült" - de a belga miniszter szerint tilos kitiltani őket az uszodából, mert jogaik vannak

- 8 és 9 éves kislányokat molesztált a 17 éves Merkel-vendég egy hannoveri uszodában

- Megvolt a felvilágosítás, szerdától már mehetnek is kislányokkal lubickolni Mohamedék - hisz Bornheim nem a szélsőjobb, hanem a menekültek oldalán áll

- Köln után sincs megállás: több száz ismert szexuális támadás az első két hónapban





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából