Ugrás a cikkhez
Reklám

Binjámin Netanjáhu izraeli kormányfő az elmúlt hónapokban teljes titoktartás mellett többször is orvosi vizsgálatokon és beavatkozásokon esett át. A most nyilvánosságra került információk szerint a miniszterelnök több ízben is az éjszaka leple alatt rovarirtó, illetve pékárut szállító cég járművén érkezett B'néj B'rák város egyik magánklinikájára. A Válláh!Hádásot hírportál szerint Bibi és testőrei a szállítóeszköz eredeti rendeltetésének megfelelően rovarirtó munkásnak voltak beöltözve.

Az izraeli hírportálok tudni vélik, hogy a Netanjáhu miniszterelnök álruhás és a teljes titoktartás mellett megejtett kórházi útjai már a legutóbbi kormányalakítás előtt elkezdődtek, s Bibi a többi között helyi érzéstelenítéssel esett át bizonyos orvosi vizsgálatokon, kezeléseken. A Jediot Áháronot ma azt írja, hogy a Likud vezére prosztatadaganat miatt esik át időnként orvosi vizsgálatokon, illetve kezeléseken. Izraeli vezető urológus orvosok viszont meglepődtek azon a tegnap esti híren, miszerint Bibi egy magánkórházban, az Izraeli Egészségügyi Minisztérium által betiltott vizsgálati eljárással esik át az urológiai vizsgálatokon.

Az Izraelben betiltott, még csak kísérleti fázisban levő vizsgálati eljárást két izraeli orvosról Gát-Goren módszernek nevezik, s amelyet az ottani egészségügyi minisztérium a Helsinki Bizottság orvosi kísérletekre vonatkozó ajánlásaira hivatkozva még 2013-ban betiltott. A két izraeli orvos azóta Cipruson nyitott klinikán helyi érzéstelenítéssel, katéterezéssel végzi el a mintegy másfél órás beavatkozást. Arról még nincs tudomásunk, hogy Bibi esetleg Vona Gábor álruhás országjárásán fellelkesülve utazgatott volna rovarirtónak beöltözve Jeruzsálemből a Tel-Aviv melletti B'néj B'rákba.

El-Kudszi - Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából