Ugrás a cikkhez
Reklám

Megtanulta már az egész ország a rikárdózós-dilenkézős botrányok kapcsán született liberális írásokból, hogy mélységesen elítélendő és rasszista dolog feltenni a kérdést a sokadik pulyánál: vajon miből tartják el, hajlandók-e dolgozni ennek érdekében (vagy úgy egyáltalán)? Dilenkéék esetében az élet egyszer már megválaszolta a kérdést (lásd a kapcsolódók között), most újra visszatért a témára.

Tegnap este kaptuk ugyanis az információt és a mellékletként csatolt képet (melynek forrását informátorunk testi épségének védelmében nem adhatjuk meg), hogy a portálunkon is többször szereplő kőszegi Dilenke apukáját orvhorgászat közben érték tetten a kőszegi téglagyári tavon.




A fotón a "nagy Dilenke" látható (sajnos arca nélkül, de az infó biztos), amint példás apaként éppen nem a boltból lopja a napi betevőt, hanem a kőszegi horgászegyesület által telepített halakat vinné haza a három purdénak: a kis Dilennek, Szamanthának és Sanelnek.



Dilenke az ugyancsak talpig becsületes anyukával

Persze a helyi fideszes alpolgármesternek továbbra is a védelmét élvezik, mert ők egy tisztességes cigány család - akárcsak a fajtársaik.

(Kuruc.info)

Korábban írtuk:

- Ennyit a "kisbabagyalázó rasszisták alaptalan gyanúsítgatásairól": alig született meg Dilenke, máris lopni ment a kiscsálád

- Dilenke anyjának máris a kistestvér jár az eszében: "Meg akar b@szni?" - kérdezte a "kismama" kétszer is a Jobbik kőszegi elnökétől





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából